Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> vaze >> Content

Vodič za prikupljanje keramičke vaze

keramičke vaze , također poznat kao keramičkih vaza , su lijepe i utilitaristički dopune doma . Oni su također popularne collectible stavke . Jer toliko vaze su na tržištu ,počevši keramička entuzijast mogli naći početkom skup ogromnu perspektivu . Saznajte kako odabrati sabirni fokus i što tražiti nakon što ste odabrali taj fokus . Vremenski period ili mjesto podrijetla

dobro mjesto za početak sužavanje polja prikupljanje je odabrati vremensko razdoblje i /ili mjesto proizvodnje . Možda ćete biti zainteresirani u šarene keramike od 1950-ih i 1960-ih , čiste linije finskih keramike , ili prirodi inspirirana motivima koji se koriste tijekom američkih i britanskih umjetnost i obrt pokreta . Pregledaj lončarstva kolekcionarski vodiči biste vidjeli primjere keramičke vaze iz različitih zemalja i epoha . Posjetite keramike trgovinama ili pokazuje vidjeti i nositi i suvremene i antičke komada . To će vam dati ideju o mnogim stilovima kolekcionarstvo .
Makers

Mnogi kolekcionari fokusiraju na stjecanje vaze s određenom kavu . Na primjer , ako ste odlučili da želite prikupiti američku umjetničku keramiku ,neke od najpoznatijih i kolekcionarskih imena će uključivati ​​DETROIT , Rookwood i Weller . Bilo da se odlučite za prikupljanje jednu kavu ili više njih, važno je prepoznati tragove različitih proizvođača . Mnogi keramičke odluka koristi više od jednog traga preko povijesti tvrtke . Online vodiči za keramičke maraka i backstamps , poput Međunarodnog Keramika Directory, pokazati vam kako prepoznati različite potpise iz različitih vremenskih razdoblja .
Stanje

keramičke vaze - prikupljanje , stanje je vrlo važno . Za sve, ali najrjeđih vaze ,mali čip će uzrokovativrijednost strmoglavo padaju . Bez obzira na kriterije koje koristite za stvaranje kolekcije , kupitinajbolje što si možete priuštiti . Izbjegavajte vaze koje su čips, pukotine i ljuštenje, gdje sitne pukotine su formirana u glazuru . Bolje je da se jedan dio je u savršenom stanju nego kupiti četiri koje imaju kondicijske probleme . Vaze s manama će biti teže prodati , ako ste se odlučili likvidirati neke svoje kolekcije .
Cijena

Imajući ideju o cijenama prije donošenja kupnje će vam pomoći prepoznati Rasprodaje kad ih vidi i izbjeći rip -off . Prije nego što odete u kupovinu , učiniti neke istraživanja . Pogledajte kroz cijenu vodičima koje se fokusiraju na kavu , stil ili vremensko razdoblje od keramike ste odlučili prikupiti . Budući da su cijene vrlo brzo promijeniti , naćinajaktualniji izdanje dostupno . Budući da nova izdanja izlaze često i donijeti one stare zastario , uštedjeti nešto novca i posuditi ove vodiče iz knjižnice , ako možete .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/vases/1016011063.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.