Cvijeće koje nadopunjuju Gold

Zlato jeatraktivna žarište koristi za uređenje domova , prijemnih dvorana i vrtovima . Prilikom odabira komplementarnu cvijet , odlučite želite li naglasiti zlata metalik sjaj , tekstura ili bogate boje . U paru s desnim cvijet , možete stvoriti elegantan , uravnotežen izgled koji može odgovarati razne svrhe . Razmotrite prirodu svog prigodu i raspoloženje želite postaviti , da li je to romantično , kao pobjednik ili glamurozno . Blue Geraniums

Plava i zlatna su najčešće povezane sa sportskim svečanostima i događajima . Plave vrpce simboliziraju prvo mjesto i zlatne medalje su uručene na broj jedan sportaša . Cvjetni aranžmani s plave krvi jednogodišnja geranija ili plava zaboravi me nije trajnice nadopuniti stol sa zlatnim posuđa ili stolnjaka . Stavite prenijela aranžman u zlatnoj vazi za sredinu s safir vrpcom oko centru za sportsku gozbi .

Purple Tulipani

Purple tulipani dolaze u široku paletu nijanse koje nadopunjavaju zlata bogate boje . Ljubičasta je često povezan s plemića i simbolizira moć i luksuz . Kao i zlato , ljubičasta koristi se podrazumijeva pretjerivanje i bogatstvo . Svjetlo ljubičasto cvijeće , kao što su tulipani lavande , probuditi osjećaj romantike . Ljubičasta naglašava glamur i nostalgičnih udruga zlata . Biljni ljubičasta tulipani oko zlatni kip vrt ili upariti ih sa zlatnim umočen cvijeće ili zlatne vrpce za ukrašavanje vjenčanje dvoranu . Za nadopunu zlatnu interijera naglasak zid , stavite kraljevske ljubičaste tulipani na stolu uza zid dodati energiju i živost u prostor .

Crvene Ruže

Crvena i zlatna jepodebljano kombinacija boja show-plomba . Crvene ruže u paru sa zlatnim tkanina stvoriti bujna , emotivnim nabojem okoliš . S crvenim i zlata , kao primarnim bojama , možda želite staviti s neutralnim bojama za bilo koje druge elemente dizajna kako bi se izbjeglo stvaranjeprostora izgleda previše zauzet . Crvene ruže nadopuniti zlata metalne kvalitete i pobuditi osjećaj ljubavi, strasti i snage . U jesen , crvena donosi radost žetve kada je u paru s tonirana - dolje zlata koje mogu nalikovati pšenicu . Oko blagdana , crvene i zlatne suklasična kombinacija koja slavi blještavo svjetlo i toplinu u sezoni . Dodaj crvene ruže na rasporedu zlata - raspršuje borove kukova ili dovršiti elegantan stol postavku sa zlatnom tkaninom i crvenih ruža .

Kako Force Otvorene ruže

Ako imate neku posebnu prigodu dolazi gore i želite da vaše ruže cvjetati brzo za cvjetnim zaslon , možda ćete morati prisiliti bilo pupoljci cvatu . Prisiljavanje pupoljci cvatu znači da će biti otvorene ruže u vašem zaslonu umjesto uske i nezrelih

Více >