Stvari za popunu vaze s

Vaze su ne samo za cvijeće - oni dolaze u mnogim oblicima, veličinama i dizajna , a to traje samo svoju maštu za njih do svoje ukrasne potencijal . Bilo pomoću vaza kao home dekor ili kao središnji za posebnu prigodu ili okupljanje , razmotriti položaj ili događaj za inspiraciju o tome kako bi ispunio vazu . Sezonski punila

Vaze bi svečanom večerom centerpieces ili ukras kućanstva kada napuni sezone -i odmor - nadahnut trice ili poslastice . Naglasite nekog događaja plaža temu ili donijeti malo ljeto u vaš dom ispunjavanjem vaze s plaže pijesak , školjke , koralja ili sušene morske zvijezde . Jednostavno ispunite vazu s jesenskim boje promašaj lišća ili čak dodati vodu i vrh s plutajuće svijeće za jesen - tematske sredinu ili ukras . Također možete ispuniti čistu vazu s odmora slatkiša i ukrasa , kao što bombon kukuruza za Noć vještica ili šarene ukrase za Božić .
Jestivo Punila

Jestivo vaza punila ne samo napraviti za kreativnu sredinu , ali dvaput kao poklon za goste ponijeti kući ili jesti dok je na svadbi , stranke ili nekog drugog događaja . Vaza ispunjena cijelosti ili narezane naranče, limuna ili limete čini jarke , osvježavajući središnji popunjavajući vaze s bombonima je savršen za temu boje ilidječju zabavu . Ostali kreativne jestive vaza punila uključuje aromatične kave ; tjestenina kao što su leptir-kravatom , vadičep ili ljuske oblika ; ponekog matice ; trešnje ; mints ili Fortune cookies . Ako punjenje vazu s edibles , očistite ga temeljito ; Izaberite vazu koja se nisu koristila za biljke koje su se morali kemikalije prskaju na njih .

Prirodni Punila

Prirodni vaza punila su jednostavne , eko - friendly i ekonomičan , osobito ako oni dolaze za vlastitu dvorištu . Prirodni vaza punila uključuju riječno kamenje i šljunak , Bor kukova i bobice , mahovine , perje, pupoljke lavande i pšenične trave . Također možete dobiti kreativni s cvijećem ispunjavanjem vaze s cvjetnim glavama , izrezati stabljike ili ružinih latica . Za stranačkog sredinu koja služi i kao poklon za goste da se kući , ispuniti niz središnji vaze sa šarenim staklenim šljunka ili akvarij šljunak , vodu i betta ribe .
Ukrasna Man-made Punila

Ukrasne umjetnih objekata su svestrani vaza punila , kao što ih može koristiti samostalno ili s drugim oblicima vaza punila . To su boje na more staklo , lažni led ili snijeg , obojena voda , potopne svjetla , soli za kupanje i stakla dragulja . Vaze ispunjene slika i drugih posebnih uspomena ili uspomene napraviti dobar gost stol centerpieces za posebne okupljanja .

Mirisna Punila

Dodaj miris u vaš dom ili događaj ispunjavanjem vaze s slatki ili blago mirisne vaza punila kao što su potpourri , mirisnog cvijeća i svijeća . Držite svijeće u vazama dodavanjem drugih ukrasnih vaza , čvrst punila poput kave , riječnih stijenama , mramor , pijeska ili staklenim dragulja . Naglasite blagdansku temu ispunjavanjem vaze s cimetom štapovima ili odmor mirisne svijeće za božićnu večeru .

Vorherige Seite

Nächste Seite

Vodič za prikupljanje keramičke vaze

keramičke vaze , također poznat kao keramičkih vaza , su lijepe i utilitaristički dopune doma . Oni su također popularne collectible stavke . Jer toliko vaze su na tržištu ,počevši keramička entuzijast mogli naći početkom skup ogromnu perspektivu . S

Více >