Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> vaze >> Content

Vrste vaze

Vaze su za oko tisuću godina i još uvijek su česte i danas . Mnoge različite vrste vaze se prodaju , od čuvenog grčkih vaza na modernistički , dignut - staklo umjetnosti vaze od strane obrtnika današnjice . Dok su se često vidi samo kao spremnik za cvijeće , vaze se naglasak buket ili čak može koristiti samostalno , prikazani za vlastitu ljepotu . Bez obzira na vrstu vaze koju tražite , možete pronaći nešto kako bi odgovarao Vašim potrebama . Staklene vaze

najčešći tip vaze jestaklena vaza . Većina cvjetne vaze su stakla - bilo jasno , urezan ili urezana u kristalu . Oni dolaze u svim oblicima i veličinama , od tankih, single- matičnih pupoljak vaze vaze dovoljno velik da držite desetke ruža . Oni mogu biti bilo koje boje , a često su nazubljene strane ili Fluted felge .
Keramičke i Keramika Vaze

Vaze izrađene od keramike ili keramike može se koristiti za održavanje cvijeća , ali češće su jednostavno ukrasi u vlastitom pravu . Različite vrste materijala i glazure stvaranje raznih dekorativnih učinaka . Neki keramika vaze imaju polirane kamenje ili čips od stakla ugrađen u glini stvaranja mozaik uzorak . Umjetnici često ručno boje razraditi scene na keramičke vaze .

Metalne vaze

Metalne vaze su također uglavnom dekorativni , za razliku od koristi za održavanje svježe rezano cvijeće . Obično od bakra ili mesinga , ali ponekad i drugih metala , oni mogu biti gotovo bilo koji oblik i često imaju zapetljan dizajne . Većina zidne vaze su metalne.

Ostali Vaze

Ostali materijali koji se koriste za izradu ukrasnih vaza specijalitet su drvo , bambus , pa čak i kamen . Vaze dolaze iz gotovo svake kulture diljem svijeta , astil vaza mogu naći kako bi odgovarao gotovo bilo koju temu ili uređenje shemu .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/vases/1016011088.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.