Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> vaze >> Content

Kako pronaći vrijednost starinski Vaza

Iako su mnogi antički entuzijasta napraviti hobi pronalaženje savršene komade po pravoj cijeni , mnogi ljudi također uživati ​​antikviteti jednostavno za jedinstvenu povijesti , karaktera, i toplinu oni mogu pružiti u kući . Za one koji nisu profesionalni antički kupci , postoji nekoliko jednostavnih načina da saznate štostavka vrijedi . Ako ste vlasnik starinski vazu , slijedite ove korake kako bi saznali svoje value.Things Vi ćete morati Srpski računala s internet
Cijena katalogu ( obično na raspolaganju na lokalnoj knjižnici )
Prikazati više uputa < br > Pronalaženje vrijednost starinski vaza
1

Provjerite svoj vazu za svaki proizvođač simbolima , oznakama ili backstamps . To su obično se nalaze na dnu , ali ponekad su predstavljena na onoj strani . Ako ne znate naziv proizvođača ili proizvođača vašeg vaze , morate konzultirati starinski vodič, koji se obično mogu naći na lokalnoj knjižnici . Uskladite simbol svoga vazi je s onih navedenih u knjizi pronaći proizvođaču vaze , kao i osnovne informacije o cijenama.
2

Istraživanjepovijest svoga vazi proizvođača na internetu razvijatitemeljitije razumijevanje , gdje , kada i kako njihovi vaze su napravili . Pogledajte mišljenja o kvaliteti i vrijednosti proizvoda proizvođača . Akoproizvođač nije isključivo proizvode vaze , pregledati sve informacije koje mogu raspravljati rijetkost svojim vazama .
3

Posjetite lokalne antičke predstave gledati na sličnim komadima , osobito vazama od istog proizvođača te za razdoblje . To je takođerizvrsna prilika razgovarati s koncentriranom skupinom iskusnih kupaca i prodavača koji mogu imati dodatne informacije .
4

Idi na online aukcija web stranice kako bi vidjeli rezultate prethodnim aukcijama i saznajte prosjek Prodajna cijena za vaze slične vašima . Do temeljito istraživanje proizvođača online i referentne vodiče i usporedbe shopping na aukcijama i online aukcija sučelja , te bi trebao imati jasnu procjenu vrijednosti vašeg antičke vaze .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/vases/1016011122.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.