Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> vaze >> Content

Jedinstveni cvjetni Kontejnerski Ideje

cvjetni aranžmani su jedan od najboljih načina da se osvježiti svoj ​​dom s malo boje . Međutim , mnogi ljudi ne staviti puno mislio na vazi koji drži cvijeće , a samo će se koristiti bilo koji stari spremnik . Nemojte učiniti vaše cvijeće nepravda ih stavite u mutan vazi . Ove jedinstvene cvjetne kontejner ideje će stvarno privući pozornost na svoje cvjeta . Veličina

Prva i Najočitiji aspekt te bi trebao uzeti u obzir je veličina . Spremnik koji je prevelik će napustiti buket potrazi rijetke i raširi . Ako odaberete onaj koji je premalen , cvijeće moglo srušiti vazu ili ne dobivaju dovoljno vode . Također smatra da je visinu . Ako vaš buket je pun visokih cvjeta poput tulipana i suncokreta , nećete želite pokušati ih uklopiti u plitku posudu .
Style

učinkovito organizirati buket će odražavati određeni stil . Nekoliko elegantne calla ljiljane će izgledati smiješno u funky boje keramičkih čajnik . Međutim , nešto kao hrpa zabave i svijetle boje gerbere tratinčice će biti više dolikuje . Pobrinite se da se uklopili kontejner stilu buket . Također uzeti u obzirstil i formalnost vaše dekor .
Funkcija

Prilikom odabira kontejner za korištenje držati cvijeće , budite kreativni a mislim da izvan namjeravanu funkciju . Gotovo bilo vodonepropusnom spremniku može se koristiti kao vaze . Antički mlijeko bacač stambene hrpu poljskog cvijeća će izgledati savršeno uklapa u sobi s vikend dekor temu . Galvanizirani metal kanta s nekim rupe izbušene na dnu će napraviti veliki seljački izgleda plantaže .

Space

stan stanovnika nemaju luksuz parceli zemljišta za vrt . Ako želite da biljka svoje cvijeće , ali nedostaje prostor , postoje neke kreativna rješenja koja će vam omogućiti da zadovolje svoje zeleni palac , bez žrtvovanja cijeli svoj ​​palube lončanice . Kupite visi džep cipela organizator . Biljninekoliko sjemenki u svakom džepu i gledati svoje cvjeta ispunilo vodoravno plantaže .
Go Green

Provjerite smeće za objekte koji se recikliraju u cvjetne posude . Pokušajte eco - friendly pristup pomoću prazne staklene boce raspoređeni na prozorskoj dasci s jednom cvatu u svakoj boci . Spremi one konzerve s povrćem i koristiti ih da bi zabava znanstveni projekt za djecu . Izbušite rupe na dnu svake konzerve za odvodnju i biljnih različitih cvjetova u svakom. Možete čak i da izgleda dobro umotanjem limenku s ukrasni papir .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/vases/1016011141.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.