Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> Prozora, vrata i zidova >> Content

Zaštita Window tretmani za cjelovečernju stakla ulazna vrata

ulazna vrata s prozorom full - length propušta svjetlost i čuva vaše Pogled izvana vidljiv , ali to također znači nedostatak privatnosti . Window tretmani ispraviti to , i specifične vrste pružaju druge prednosti, uključujući i propušta puno svjetla ili koordinira s vašim trenutnim stil uređenja . S bilo kojeg prozora tretmana , odlučiti za neprozirne tkanine ili materijala za najbolje rezultate , ili odabrati obična tretman s uzorkom , koja zaklanja pogled , a još uvijek ste u nekom svjetlu . Shades

Shades vam omogućiti da odaberete kako pokrivena vrata je . Montirati ovaj tretman izravno na vrata i iznad prozora , to dimenzioniranje , tako da pokriva cijelu dužinu stakla . Spriječiti nijansu od pokretnih kada otvorite vrata instaliranjem hold -down nosač ispod prozora koji će držati u hladu na mjestu kada se spušta . Kao alternativa , instalirati top -down sjenu na donjem dijelu prozora , ostavljajući neku čašu izloženi pri vrhu . To vam je u svjetlu i čuva vrata izgleda svježe , sve dok pruža privatnost .
Paneli

Klasične pregrade , najčešće ukrasni prosječnu prozor , također rade na vrata s prozora full - length , pruža privatnost i sprečavanje ulazima od izgleda previše stark . Montirati ploču izravno na vrata da bi ga u potpunosti funkcionalna , dimenzioniranje širini ploče , tako da to ne ometa korištenje ručku . Držite ploču labav za meke učinak , ili dativiše prozora strukturu vezivanjem ploču off okodonjoj trećini . Za punu privatnost , instalirati ploču postavljenu na šipki osiguran sa zarezima na vrhu i na dnu . Neka više svjetla po cinching ploču u na sredini s ukrasnom vrpcom .

Rolete

Rolete pružaju potpunu privatnost, a još uvijek daje vam mogućnost da se neka u pristojnu količinu svjetlosti . Montirati sjenila izravno na vrata , niti okvirvrata , da bi ulaz funkcionalna. Veličina ih tako da se savršeno uklapaju preko prozora , ali unutar okvira prozora -a . Uz sjenila , da li aluminij , vinil ili drvo , imaju -down nosači na dnu su neophodni . Sjenila i zavjese paneli su svjetlo i napraviti malo buke prilikom otvaranja i zatvaranja vrata ; S druge strane , rolete Buka .
Zaštita Film

specijalitet film koji se nanosi izravno na staklo daje vam prednosti vrata s prozorom full - length bez ugrožavanja vašu privatnost . Ovisno o proizvodu ,film može biti mat , teksturom ili s završiti slično kao jednosmjernu ogledalu . Očistite vrata temeljito prije nego što instalirate foliju i uzmite si vremena ; Mjehurići su lako pojaviti ako pokušate raditi prebrzo . Za najbolje rezultate , imajuprofesionalnu instalaciju filma .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/windows-doors-walls/1016011162.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.