Što jePine žaluzine

? Louvers su paralelne , pod kutom , obično horizontalne letvice ili ravne trake postavljene u pravilnim intervalima u opremanju . Oni su najčešće vidi u prozor tretmani , kao što su rolete i sjenila . Bor rešetke je jednostavno takav sustav izrađen od borove šume . Osim njihove estetski učinak , otvori imaju funkciju da bi im prednost u nekim dijelovima kuće . Značajke

Pine otvori su ne samo za prozor tretmani . Unutarnja vrata , ormari i soba razdjelnika dostupni su s borovom rešetke . Otvori surelativno česta značajka na ljuljanje vrata , kao što su caffe vrata . Na ormara , otvori uglavnom su dekorativne jedini , ali otvori imaju stvarne namjere o grilje , rolete , vrata i soba razdjelnika . Oni pružaju određeni stupanj privatnosti , a također propušta malo zraka , svjetla i zvuka . Neki borove otvori su fiksni ; drugi su pokretni , tako da ih možete otvoriti potpuno , otvoriti ih malo ili zatvoriti ih uopce .
Kapci

Vanjske i unutarnje prozorske rolete su vjerojatnonajčešći home dekor na igranih otvori . Kapci pomoći uljepšati dom , bilo da su izrađeni od bora , osim borove šume , ili čak plastike ili metala . Vanjske rolete na stambenim objektima obično se nikada ne zatvori ; služe uglavnom samo u dekorativne funkcije . S unutarnje rolete , možete zadržati privatnost čak i kad otvori prozor za svježi zrak držeći lamele polu - zatvorena . Neki louvered rolete sastoji se od dva dijela ; možete otvoriti jedno poglavlje , a imajući drugi dio zatvoren . Otvaranje samo gornji ili donji dio osigurava privatnost uz bolju cirkulaciju zraka .
Borove šume

borovoj šumi je čest materijal za namještaj , ormari , obloga i prozorski okviri . Postoji nekoliko opcija o vrstama borova drva za rešetke i drugi namještaj . Razmislite žuta , crvena , bijela , Norvešku ili jack bor , i utvrditi koje izgledaju najbolje za vaš dom . Borove šume lamela namještaj često prodaju nedovršeni , tako da možete zadržati prirodan izgled ili mrlju ili boje im boju koju želite .

Opcije

Prilikom odabira borove lamela namještaj , imate mogućnost kupnje standardne veličine stavki s home poboljšanje dućana ili trošenje više za custom izrađene predmete . Custom grilje, rolete i vrata su savršeni , ne samo za dijelove svog doma da se ne podudaraju upravo dostupne standardne veličine , ali i za davanje te potpunu kontrolu nad izgledom projekta .

Kako prikriti Oko vrata

Camouflage ,umjetnost nešto skriva u sjeni , lako se može koristiti za skrivanje neželjenu ili malo korišten vrata . Do kreativno uređenje prostora oko ili ispred vrata , te privući pozornost daleko od vrata , uzrokujućioči preskočiti vrata i uzrokuj

Více >