Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> Prozora, vrata i zidova >> Content

Različite vrste teksture strop papir

Ako ste u potrazi za način da se dodati dubinu dizajn na strop , možete postići teksturom pogled kroz strop papiru . Stropni papirreljefni vrsta tapeta da se pridržava čiste , ravne stropove . Neke vrste teksturom strop papira može lakirati . Većina vrsta stropa papira dolaze u rolama ili pločama , što je zahtjev lako . Postoji nekoliko različitih stilova koje možete izabrati , ovisno o vašem uređenja temu . Može se bojati

Jedan izbor pri odabiru teksturom strop papir je odabrati bojati stil . Obojiva strop papir omogućuje da prilagodite svoj ​​strop na odgovarajući dekorativne završiti po vašem izboru . Ako imate prilagođene boje u svoju sobu , možete slikati strop pločice u boji - koordinirati . Ako razmišljate o dodavanju teksture na papiru , kao što je svjetlucavo ili mica pahuljica ,obojiva strop papir omogućuje da eksperimentiraju s mogućnostima dizajna . Nakon što ste se prijavili na strop papir na strop , morate joj omogućiti da se potpuno osuši prije bojanja ili dodavanjem promašaj završiti . Wallpaper ljepilo također treba koristiti u kombinaciji s self -stick papira kako bi se osiguralopapir ostaje na mjestu .
Jezik i Groove

Neke vrste stropne papira poštuje na stropnu ploču ili ploču . U nekim slučajevima , pločice uklopiti zajedno s jezik-i - utorom sustav kako bi se osigurala čvrsta . Ovisno o proizvođaču , ove vrste papira može i ne mora se bojati . Baza odbora mogu biti izrađene od iverice , koja je porozna i može apsorbirati boja i premaz . Tekstura variraju s jezikom - i -utorom pločice . U radu primjenjuje može imati udubljeni dizajn koji uključuje kovitla , cvijeće ili cik-cak teksture .

Paneli

možete kupiti stropnih ploča koje su već teksturom papira im . Paneli dobro rade u većim prostorijama gdje imate puno kvadrature pokriti . Postojerazličite stilove koje možete izabrati koji će se uklopiti u suvremene - , tradicionalnim - seoskih ili Victorian - style sobama . Izbjegavajte teksturom strop papir u prostorijama u kojima ne postoji ventilacija od nagomilavanja vlage može uzrokovati kalup i plijesni da se formira , što onda može oštetiti papir i stropnih ploča .
Metallic

Neki teksturom strop papir može biti metalik izgledom . Osim ako je napravljen od pravog bakra ili kositra ,metalik izgled je vjerojatnopromašaj završiti . Promašaj završiti, u kojoj su stropne trgovi su vrlo slične izgledom na tradicionalnom kositra strop , često je stvorio profesionalni dizajner ili Crafter pomoću boje i pečat . Rad bi trebao biti dizajniran da izdrži boje i akrila na bazi boje na njegovoj površini . Miješanje zlatni list , metalne i bakrene boje može stvoriti izgled koji sliči metalni strop .


Stropni medaljoni

Druga vrsta ukrasne stropne rada jemedaljon . Medaljon često se koristi za naglašavanje luster ili svjetiljku u vašem domu . Medaljoni mogu biti izrađene od nekoliko vrsta materijala , aliiverice ili papirnatih medaljon može bitilagana alternativa teške žbuke ili keramike . Medaljoni su teksturom u niz dizajna temelji na svoju sobu dekor . Oni su posebno atraktivni ukrasni kristalnim lusterima u Victorian blagovaonicom i kuhinjom .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/windows-doors-walls/1016066810.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.