Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> Prozora, vrata i zidova >> Content

Montaža nosača za rimski nijanse

Početna dekorateri imaju mnogo mogućnosti za kreativne prozora tretmani , uključujući zavjese , caffe zavjesa , sjenila i rolete . Rimski nijanse suadaptacija tradicionalnom roller sjeni koja je dostupna u više različitih materijala kako bi odgovarali različitim ukrašavanja potrebama . Rimski nijanse su jednostavno instalirati i općenito imaju montažne konzole priložene u paketu s nijansama . O rimskim Shades

rimski nijanse obično su izrađene od tkanine koja pruža potpunu privatnost za prozore s mehanizmom koji podiže nijansu s dna u uredan , nabrane puta. Roman nijanse mogu imati ravan profil , u potpunosti u ravnini s površinom zida , ili se može lagano nazubljene . Austrijski tipa nijanse nude više okupili , teksturom izgled koji je pogodan za više tradicionalni dekor stilova . Jedna od prednosti rimskih nijanse je njihova svestranost . Oni su dostupni u širokom rasponu od tkanine , grafika i teksture , kao i na drva i drugih prirodnih materijala , uključujući i bambusa . Svi rimski nijanse su instalirani u osnovi na isti način na montažu zagrade da stane na vrhu prozora prešanje ili unutar prozora otvaranje .
Instaliranje rimski nijanse

instalacija područje za rimske nijanse mora se mjeriti pažljivo prije kupnje . Dekoratera imaju dvije opcije za instalaciju :unutar okvira prozora ili izvana . Odabir što je pravo za svoju prozora ovisi o tome želite li okvir prozora za prikaz ili bi ga skriven iza nijanse .
Izvan okvira Instalacija

izvan montažu metoda omogućavavećinu količina svjetla za ulazak u sobu kadnijansu je uskrsnuo . Za ovo postrojenje , mjerenje širinu prozora s vanjske strane okvira . Zatim izmjerite dužinu prozora izvana gornjem okvira na prozorskoj dasci . Konačno , izmjeriti prostor od vrha prozora obloge na stropu . Također izmjeriti dubinu trim ako se obrezuje u drvu . Dodaj 4 inča na širinu hladu kako bi se omogućilo da se pokriju trim ispravno . Montažna ploča može se postaviti na vrhu drvene obloge na vrhu , akotrim je dosta plitko . Inače , morate priložiti montažnu ploču iznad trim. Montažu zagrade hlad onda su vezana za noseću ploču na vrhu .
Unutar ugradni okvir

za unutarnju ugradnju , izmjeriti širinu i dužinu otvaranja iznutra okvir . Izmjerite dubinu na vrhu prozora gdjemontažu ploča će biti u prilogu . To bi trebao biti barem 3/4-inch duboko , prema Terrell Designs . Ako je manje od tog iznosa , ne možete koristiti unutar montažnu metodu . Montažna ploča onda je priključen na vrhu , unutar okvira prozora i hlad nosač pričvršćen na brodu .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/windows-doors-walls/1016067074.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.