Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> Prozora, vrata i zidova >> Content

Kakav Karniąe li vi koristite na Podrum cementa Zidovi

? Montaža zavjese štapove u većini soba zahtijeva malo više znanja nego vješanje okvir za sliku . Zavjese šipke imaju nosače da instalirati izravno na suhozid ili drvenim zidovima vijcima . No, ako želite objesiti zavjese štapove cementnih zidova , poput onih u podrumu , trebam li poseban hardver . S pravom hardveru , možete instalirati gotovo bilo kakve zavjese štap za podrumom cementa zidovima . Karniąe

Standardni Karniąe - vrste sa zarezima da instaliraju na zid držati štap na mjestu - može se koristiti na cementnim podrumskim zidovima . Vi jednostavno trebate pravilan hardver, koji se sastoji od zidanih sidra . Za instalaciju šipku zavjese , pronaći mjesto za zidnim konzolama i označiti rupe za vijke u svakoj konzoli . Zidanje sidro treba postaviti na svaku rupu , onda zagrade može biti instaliran na zid kao normalno .

Kabelska šipke

Kabelska šipke su gotovo točno iste instalacije proces kao standardni zavjese štapove , tako da se mogu koristiti na podrumskim zidovima , kao dobro. Štapovi se sastoje od razrede, kao što standardnih zavjese štapove , ali ne koriste standardne veličine metalnu šipku . Umjesto toga ," štap " jetanak komad metala koji se proteže između dvije zagrade . Za instalaciju kabela šipku na cement zidove podruma , odrediti gdje želite staviti nosače i označiti rupe za vijke , zatim instalirati zidane sidra i vijak nosače na svoje mjesto .

Zatezne šipke < br >

Ako želite staviti zavjesu između dva zida od podruma , možete odreći hardvera uopce pomoću napetost štap . Napetost štap ima dva povezana komada koji sežu daleko jedni od drugih i sjedne na svoje mjesto . Kada je produžen s jedne na drugu površinu zida , tlak iz unutrašnjosti šipke istiskuje stijenkama ima šipku na mjestu . Napetost šipke također radi u konkavnim okvira prozora , jerštap može se produžiti između dvije strane okvira .
Masonerija Sidra

masonerija sidra poslužiti kao vješanje hardvera za bilo koji objekt koji želite objesiti na betonu ili cementnom zidu , uključujući štap zavjese . Iako je svaka vrsta morta sidro instaliramalo drugačije ,osnovni postupak ostajeisti. Instalirati sidro najprije bušenjem rupe oko 1/8 inča manji od promjera sidra , a zatim pritiskom na sidro u rupu s čekićem . Nakon što su sidro na mjestu , vijci ide u sidro i proširiti sidro kako bi se osiguralo čvrsto držati .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/windows-doors-walls/1016067210.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.