Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> Prozora, vrata i zidova >> Content

Kako objesiti pregradama na francuskim vratima

francuska vrata s njihovim redovima prozora omogućuju puno svjetla u prostoriji . Međutim ,otvorenost nedostaje privatnost . Obična ili Lacey pregrade neka sunce u , dok blokira sobi je putnika iz vidokruga . Iako visi panele na jednu šipku zavjese na vrhu vrata stvara teče učinak ,nabujali zavjese panel može lako postati uhvaćen u vrata svaki put kad se otvaraju i zatvaraju . Osiguranje ploče na vrhu vratima je idno drži ploču s pomicanjem dok je još uvijek valovito učinak i pružanje privacy.Things Vi ćete morati Srpski traka mjera
pregradama , jedan po vratima
vrata zavjese štapove ili krila šipke s montažnim hardvera , dvije po vratima
čekićem Screenshot olovka
pokazati više Instrukcije Screenshot
1

Izmjerite duljinu i širinu vrata s ukupnom otvaranja prozora . Odaberite pregradama koje su 2-4 centimetara duže od otvaranja i dva do tri puta veći. Ploča koja je tri puta većaširina otvora ima više nabora ili nabore u njemu kada je obješen nego umre ploču koja je samo dvostruko veličina otvora . Odabir ploče sa štapom džep na vrhu i na dnu . Izaberite jednu ploču po vratima .
2

Odaberite karniąe koja se prilagođavaju širine otvaranja vašeg vrata je plus 1 inča . Odaberite šipke koje montirati blizu vrata i imaju ukrasne krajeve , kao što će biti vidljive ovi krajevi .
3

Osigurajte montažu zagrade na vratima s hardverom koje ste dobili zavjese štapove i čekić . Na vrhu vratima je , stavite nosače samo izvan i iznad prva dva ugla prozora . Mjera od najboljih tipkovnici dolje udovici dužine , što je znak na obje strane prozora u dužini zavjese ploči . Na vratima je dno , stavite nosače samo izvan prozora na ove dvije maraka . Na vratima koja se suočavaju u prirodi , stavljanje hardver na unutarnjoj strani vrata čuva pregrade unutar kuće i od vremenskih uvjeta .
4

Gurnite zavjese štap kroz gornjem štap džep na zavjesa panel . Akoukrasne kraj ne stanu u džep , izvucite šipku , osim na dva dijela i stavite ploču potpunosti na štapa vanjskom dijelu . Izvucite unutarnji dio štap natrag u vanjski dio .
5

osigura štap s ploči pričvršćenoj na vrhu nosače za ugradnju , tako da jedesna strana zavjese panel vas suočava . Podesite šipku zavjese po potrebi , tako da se uklapa na nosač .
6

Gurnite drugu šipku zavjese kroz donji štap džep na zavjese ploči . Akoukrasne kraj ne stanu u džep , izvucite šipku , osim na dva dijela i stavite ploču potpunosti na vanjskom dijelu štapa . Izvucite unutarnji dio štap natrag u vanjski dio .
7

Osigurajte štap s ploči pričvršćenoj na dnu nosače za ugradnju s desne strane zavjese ploče okrenut prema vama . Podesite štap kao neophodnu zavjese tako da odgovara na nosač .
8

Povucite zastor ploče na šipku zavjese , tako da se proteže od kraja do kraja i na vrhu i na dnu šipke i nabori su ravnomjerno raspoređene .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/windows-doors-walls/1016067321.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.