Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> Prozora, vrata i zidova >> Content

Kako dati svojim zidovima dizajner izgled

Bilo je tojedinstven izbor boje iliskladno komad umjetnička djela , zidovi definirati kako mi interpretiramo sobe . Zidovi ujediniti i uokviriti elemente koji stvaraju sobi: namještaj , podovi, rasvjeta i stolovi . Stvaranje dizajner pogled na zidove traje malo osobne kreativnosti , od kojih većina može biti nadahnut od onoga što je već u sobi . Odaberite boje i umjetnosti za vaše zidove na temelju vaših osobnih preferencija za sobu s prilagođenim žalbe . Upute Screenshot
1

Dodaj metalni umjetnost . Koristi se u tradicionalnim , suvremenim i modernim postavkama , metal art dodaje teksturu i vizualni interes . Bilo je to bold linije i ravne rubove ili umjetničke kovitla i zapetljan dizajne , Metal Art svestranost daje bilo sobnu trenutak dizajner žalbu . Razmislite jedan veliki komad za podebljano izjavu ili nekoliko istih radova visio unisono za geometrijskom žalbe . Iron zidni satovi i biljke ili Chrome vaze dobro raditi u dnevnom i obiteljskim sobama , dok željeza vino stalci su izbor opcija za blagovaonice ili kuhinje .
2

fokusu zid . Igrani zidovi skrenuti pozornost na jedan zid u sobi s korištenjem pozadinu ili razraditi pribora . Oni su grafički privlačan i stvoriti dijalog . Igrani zidovi pokazali svoju robu preko bold dvobojnim grafika , više ogledala i police . Razmislite zid sadrži 10 do 20 uokvirene fotografije koristeći isti kadar stvoriti jednu div okvir ili više razina policama koje će iskoristiti knjige ili zbirku jedinstvenih stavki s putovanja ili nezaboravan događaj . Učinkovita značajka zid govori o sobi . To ne treba se ograditi od ostatka prostora , ali pomaže definirati prostor .
3

Hang izvorna umjetnička djela . Ništa daje zid više karaktera nego skladno platnu ili profesionalno uokviren ispis . Odaberite boja, uzoraka i slika na temelju sobi dizajnerski stil i ukupnu funkciju . Cafe - nadahnut print motivima suncokreta bolje odgovara u kuhinji , dok jeeklektična komad radi u suvremenom okruženju . Karikature jeodraz osobnog ukusa i stila ; dobro odabrani komad povećava i stvara prirodni tijek s okolnim okoliš .
4

Paint jedinstvene atribute . Boja je više od boje na zidu ; ona postavlja pozornicu za uključivanje namještaj i opremu u sobu i stvara raspoloženje . Boja zid ili strop grede drugačiju boju od ostatka zidova za pojačanje sobu je dekor . Crno ili bijelo obojene zrake daju kontrast protiv većine boja , a tonovi nekoliko nijansi tamniji od ostalih zidova daju iluziju kontinuiranog vizualnog toka . Još jedan način da se postigne dizajner izgled je po slici ton - na - ton ili pomoću dvije slične nijanse na suprotnim zidovima . Odaberite boje u svijetu temelji se na boju glavnih dekor komada kao što su namještaj i prostirke .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/windows-doors-walls/1016067518.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.