Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> Prozora, vrata i zidova >> Content

Kako Ukrasite prostor iznad prednjih vrata

ulazna vrata dočekuje goste u svoj dom i daje prvi dojam o vašem domu . Uređenje iznad interijera i eksterijera dio ulaznih vrata vam omogućuje da pokaže svoj stil u dizajnu i dati gostima uvid u ono što će se dogoditi kada uđu vaš dom . Dekoracije iznad ulaznih vrata može bitizadnja stvar vaši gosti vidjeti prilikom izlaska , i da će im pomoći da zapamtite svoju gostoljubivost i home.Things morat ćete
kućnih brojeva
svjetiljka Screenshot Prijavite
Arbor < br > Paint
kist
Slika
Ljepila quote
oprema
Molding
Prikazati više uputa
Eksterijer
1

Dodajte ukrasne brojeve da predstave svoju adresu . Koristite netradicionalnih materijala, kao što su brojevi izrađene od iverice , tkanine ili lima .
2

Hangsvjetiljka . To će dodati ukrasni detalji , a također pruža priliku za osvjetljenje prostora tijekom noći . Koristite svjetiljku koja ima dugačak vrat , ili objesiti jedan od svog trijema stropa koji visi preko ruba vrata .
3

objesiti znak točno iznad vrata . Stvaranje " Dobrodošli " potpisati s rezervnim komad drveta , boje , marke i matrica . Za zelene alternative , koristiti prirodne zalihe u obliku slova , kao što je lišće , kukuruz ljuska , palicama i koru .
4

Stavite vrtna sjenica ispred vrata . To bi trebao biti viši od ulaznih vrata , a najmanje šest inča šire . Zamotajte foilage oko sjenica , kao što su vijenac šarenim lišćem ili bršljan .
Unutarnjih
5

Paint okolni zid uključujući prostor iznad vrata . Koristite boju koja ima visok kontrast u odnosu na ulazna vrata , kao što je bijelom bojom preko crnog vrata ili plave boje nad crvenim vratima . Kao alternativa , pomoću boje da bi se uzorak preko vrata . Na primjer , boje pravokutni okvir ili tri kvadrata nad vratima . Oni će izgledati kao okvira za slike .
6

Hangmala , široka slika . Koristite sliku da koordinira sa ostalim slikama u sobi . Koristite malu umjetničku print ili panoramske obiteljsku fotografiju .
7

Nanesite ljepljivu citat . To su lako dostupni na zanatskih dućana i naljepnice s kotacije na prednjoj i samoljepljivom trakom . Razne citati su dostupni , kao što su " Dom je tamo gdje je srce " ili " Nema mjesta kao što je dom . "
8

Hang pribor koji odgovaraju dekor vašeg boravka . Na primjer , objesiti veslo za ribarsko - tematske sobe, cvjetnim Uređenje za Victorian sobi ili smotanu svitka za britanski ili azijskog - tematske sobe. Objesite željeznu ploču ili set tanjura koordinirati s mnogo različitih ukrašavanja teme .
9

Dodaj oblikovanje . Trčanje strip krunu kalupljenje preko vrata . Kao alternativa , koristite zakrivljeni oblikovanje napraviti polukrug koji stvara luk iznad vrata .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/windows-doors-walls/1016067665.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.