Kako Laminat prozor nijanse

Pokrivanje prozor nijansu jenačin dati svoj hladu željeni izgled kroz lako primijeniti hlad pokrivanje . Svaka ispisana slika ili uzorak se primjenjuje kao obloga za svoju sjenu . S nanošenjem papir ,proces prijave je brzo i jednostavno . Sve što je potrebno jeststan površine rad i nekoliko alata . U nekoliko minuta , možete promijeniti izgled vašeg hladu potpunosti , da li ste samo uređenje stranu sjeni koja je vidljiva iz unutar vašeg doma , ili žele promijeniti izgled eksterijera hladu kao dobro . Pregled što vam je potrebno
Tape mjeru
Tiskano pokrivenost materijal
Staklo list
C - stezaljke
UV - otporna laminiranje papira pregled ravnalo
uslužni nož

Upute Screenshot 1

Izmjerite duljinu prozora prostora koji želite pokriti s slojevitog hladu pomoću metar , a zatim izmjerite širinu same hladu . Iako ćete laminat cijelom dužinom sjeni , morat ćete dimenzije za ispis adekvatnu količinu zaštitni materijal .
2

Print kroz prozor pokriva pomoću duljinu i širinu prozora nijansu , Koristite uslugu tiskanja , a imaju pokrov stavljen na fotopapiru da vam dati veliki tiskani veličinu potreban . Nabavite ispis bez obruba , tako da seslika ili uzorak pokriva cijeli ispis .
3

Skinite nijansu od prozora kućišta . Većina hladu valjci korištenje proširenja na rubovima da skliznuti u utore na rubu sjeni crijeva . Samo podignite valjak s oznakama povući ga besplatno.
4

Stavite nijansu na staklenom radnom stolu koji možete izrezati , ili staviti komad stakla na vašem radnom stolu koji je dovoljno velik da držite potpunosti proširena zavjesu . Produžite nijansu od valjka potpunosti preko stola , otkrivajući stranu koju želite pokriti , i mjesto stezaljke na vrhu valjka i uz drvene letve u podnožju sjeni držati ga ravno na površinu stola . Pregled pregled 5

Stavite tiskani pokrov nad hladu . Postavite pokrov uz vrh drvene letve - tako da kada otvorite hlad , možete vidjetipokriva u cijelosti . Pokrov bi trebao biti u ravnini s rubovima hladu .
6

Uzmite rolu laminiranje papira i odmotati ga preko hladu uz papirnatu podlogu protiv prozor obloge . Preklapanje drvo letvica na dnu hladu oko četvrtine inča . Koristite papir koji je dovoljno širok da se preklapaju rubove hlad .
7

Podignite donji rub laminiranje papira i guliti papir s jasnim plastične folije . Spustite list na hladu kao što guliti papir . Radite polako duž hladu kako bi se izbjeglo pomicanje pokrivenosti materijala kao što stavite plastičnu foliju. Pritisnite list na materijalu s komadom mekom krpom kako bi uklonili mjehuriće zraka ispod plastike . Nastavak primjene pokrivanja list dok ne dođete do vrha hladu , a zatim rezati lim duž vrha sa skalpelom . Napraviti rez lagano kako bi se izbjeglo rezanje u hladu .
8

Stavite ravan duž strani hladu , tako da je u ravnini s hladu ruba . Izrežite višak pokrivanja list iz cijelog hladu s skalpelom vođeni ravan . Ponovite postupak za drugu stranu hladu .
9

Unclamp u hlad i preokrenite. Pričvrsti ga natrag na mjesto i ponovite postupak pokrivanja za drugu stranu hladu .
10

Vratite sjenu na držač na vrhu prozora i koristiti ga kao i inače .

Vorherige Seite

No

Kako instalirati Podne Door Stoppers

vrata lijevo nesputano može nastaviti otvaranje uz svoj ​​swing put dok ne dođe do otpora u obliku susjedni zid . Ako stanari ući u sobu sa silom ,utjecaj može oštetiti vrata i zid . Možete izbjeći ovu situaciju tako da instalirate čep s poda vrata .

Více >