Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> stolarija >> Content

Kako izgraditi Stair vretena

Za stolari , gradnju stepenice vretena zamijeniti stare vretena nije teško . Izgradnja stepenice vretena je slična nogama zgrada tablici ako imate Strug . Nakon što suvretena okrenuo na tokarski stroj , koristite uobičajene tehnike priložiti vretena za gazišta stepeništa . Na taj način , možete graditi prilagođene vretena kako bi odgovarao svoj ​​vlastiti dizajn . To je ono što vam je potrebno
doradu noktima ili noktiju pištolj
bušilica i svrdla
balusterskim zatvarači i zatvarač vozač
mitra vidio
ljepilo za drvo
rukohvate filete
olovka < br > ravnalo
šilo
Gouges i drugih rezbarenje Alati Pretraživati ​​šmirgl papir
Lathe
Trg mjerni alat
Caliper Screenshot Rastanak alat
podvaliti Screenshot SKEW dlijeto
Screenshot Prikaži više uputa
Postavljanje
1

Postavljanje Strug za okretanje komada . Postavite prvi dio zaliha na kraju . Obilježite dijagonalno linije s ravnalom između suprotstavljenih kutova na oba kraja dionice . Ponovite ovaj korak za svaku osovinu .
2

Postavite vršak šilo na sjecištu linije na jednom kraju komad . Štrajk suprotan kraj šilo s malj , vozeći rupu u sredini dionice . Ponoviti korak za drugi kraj plovila . Ponovite cijeli postupak za svaki komad zaliha .
3

Line up pogona centar za tokarilice u rupu na jednom kraju vretena . Dodirnite pogonski centar u rupu s maljem . Ponovite postupak na drugom kraju zaliha . Montirati vreteno na tokarskom stroju na dnu prve . Vršiti pritisak na dnu kao što postavite gornji kraj drugog kraja tokarilice.
4

odrediti koliko je dionica koje će ostati trg na vrhu i na dnu . Koristite ravnalo i olovku kako bi obilježili rame svakog kvadratnog kraja . Trace crtu preko svake strane dionice gdje se oblikujerame dionica . Rame je mjesto gdje ćedionica postati zaobljeni . Ponovite ovaj korak za svaku osovinu .
5

Trace dizajn koji želite za vretena na brodu kao predložak . Stavite ploču na alatnoj odmora da ga slijede . Mark je svaki vretena s dizajnom kao što raditi s njim , koristite predložak kao vodič .
6

Postavite čeljusti kočnica na tokarskom stroju s finim mlin datoteku . Pijesak završava sa 220 - brusnim papirom da steknu točnost s pojedinostima .
Korištenje Lathe Srpski Srpski 7

Izrežite linija s rastanak alat 1 1/8 inča do unutar rub svake vretena kraja . Postavitealat za obradu nisko na drva za jasnim i preciznim krojevima . Počnite s plitkim rezovima zatim produbiti rezove kao što izgrade do željene dubine . Ponovite korak na vanjskom rubu svake kraju svakog vretena .
8

Rough oblik svakog vretena se s roughing podvaliti do željenog promjera . Konture velikog promjera također koristiti ovaj alat .
9

Postavite čeljusti suprotno na rastanak alata na vretenu . Izmjerite vaše kritične promjere sa zaobljenim rubovima i rastanak alat . Time se osigurava da vretena su uniformu . Držite komad u kontaktu s ostatkom alata za točnost . Srpski Srpski 10

Zaustavite Strug često , a uvidom svaki vreteno uhvatiti pogreške . Ponovno pokretanje Strug . Dodaj kontrast i sjene na komad s dugom vrhu nakrivljenu dlijetom okrenutom prema dolje na drva .
11

pijeska vreteno sa 220 - brusnim papirom , atokarski se okreće .
< Br >
Montaža vretena
12

Nađi središtu gazišta stepeništa s trakom mjeru . Mjera 2 inča na obje strane od centra i obilježiti mjesta . Izbušite rupe u gazišta stepeništa koje odgovaraju krajevima vretena .

13

Instalirajte balusterskim vijka u podnožju svake vretena . Nanesite ljepilo za drvo na svaku rupu u gazi . Postavite balusterskim zatvarač na mjesto s vozačem za balustarskoj zatvarač . Postavitevretena završiti s balustarskoj vijak na zatvarač i okrenuti se stegnuti na svoje mjesto .
14

Provjerite svaki vreteno sa razini kako bi se osiguralo da je uteg s stepenice omotača . Koristite vrhove i strane vretena . Podesite vretena kako to ispravite .

15

odrediti gdje ćerukohvat prođe preko vrha vretena . Koso rukohvate će zahtijevati vretena rezati pod kutom u susret kut rukohvat . Koristite stolarska trg stvoriti kut na svakoj vretena vrhu . Crtanje oznaka zajedno jednog lica vretena vrhu .
16

Izrežite vreteno s mitrom vidio uz kut linije .
17

Ponovite postupak koji se koristi za pričvrstiti vretena dna do stubišta gazi . Fit rukohvat preko vretena dodati ih zajedno .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/carpentry/1016011367.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.