Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> stolarija >> Content

Što je oblikovanje pričvršćenja Wood

?Referentna na obradu drveta i stolarije može vas uputiti oblikovati pričvršćivanje od drva . Fraza " oblikovanju drva pričvršćivanje " sadrži dvije odvojene tehničke uvjete koji se koriste u tandemu : Oblikovanje i pričvršćivanje . Bivši predstavlja glagol ,potonjiimenica . Razumijevanje onoga što taj izraz znači zahtijeva razumijevanje i ovih uvjeta i što to znači kada se pojave zajedno . Drvo Oblikovanje

proces oblikovanja drva je točno ono što zvuči kao : pomoću alata za izmjenu oblik drva . Tehnički gledano , mijenjaju oblik drva na bilo koji način , uključujući i jednostavno pljuvanje dasku na pola , kvalificira kao oblikovanja . Međutim , oblikovanje češće se odnosi na korištenje alata kao što su rasps , datoteke , pile i spokeshaves da izgrade drva u oblike za pojedine namjene . Na primjer , kada jestolar oblikuje komada drveta za izgradnju stolicu , svaki komad stolici predstavlja oblikovano drvo .
Wood učvršćivanja

drva za pričvršćivanje predstavljadrveni uređaj koristi učvrstiti dvije stvari zajedno . Brojne vrste drva pričvršćivanja postoji, sve od njih dizajniran da se pridruže određene vrste ili oblika drvenih površina i materijala koji jedni drugima. Na primjer , brojne vrste spajala pojaviti u drvenim brodom gradnje . Ovi zatvarači su u osnovi zglobova koji su dizajnirani tako da se komad drveta uklapa udobno u drugi . Slične vrste zatvarača pojaviti u okvir drva građevinske projekte kao što su kuća i štala .
Oblikovanje pričvršćenja

Oblikovanjedrveta pričvršćivanje podrazumijeva oblikovanje pričvršćivanje od drva . Alati koji se koriste za oblikovanje drva pričvršćivanje ovisi o vrsti drva kojim i vrsti pričvršćivanje ste stvorili iz tog drveta . Oblikovanje gustu šumu zahtijeva različite alate od oblikovanje svjetla drva , dok je stvaranje kopče na male komade drva zahtijeva različite alate nego oblikovanju veliki pričvršćivanje u velikim ploča od drva . Oblikovanje kopče u najjednostavnijem smislu zahtijeva ništa više od stvaranja klin na kraju jednog komada drveta, i rupu na još jedan komad drva staviti klin u .

Jačanje učvršćivanje
< br >

autora knjige " Osnove drvena konstrukcija " poziv na drva spajala najslabiji dio tradicionalnih drvenih kuća dizajna . Argument je da zato što moraju brijati materijal od drveta stvoriti pričvršćivanje , oslabljuje drvo i time stvara slabu vezu . Ako se obvezuju stolarije projekte i želimo oblikovati drvo kopče , ojačati svoje kopče sa stvarima kao što su brtvila i ljepila ili vijcima , čavlima i vijcima , osobito kada je zgrada stvari poput zidova ili plovila , što mora držati pod pritiskom .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/carpentry/1016011390.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.