Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> stolarija >> Content

Što jeCement noktiju

?Cement noktiju jesamorazumljivo komad stolarije hardvera . Oni su nokti koji su posebno dizajnirani kako bi se odvezao u beton . Budući da većina nokti nisu dovoljno jaki da prodre takvu tvrdu površinu i da će savijati , postoji potreba za ovakvim tipom čavala za različite primjene . Jedna od zajedničkih koristi za cement noktiju je letati dolje podnice materijala instalirane na betonsku ploču . Ovi nokti su široko dostupni i posebno dizajniran za korištenje s različitim poslovima koji uključuju cement . Značajke

cementa ili betona nokti imaju izuzetno jak da ustane kako bi se odvezao u takvom tvrdom tvari bez savijanja ili pucanja . Ove vrste čavala posebno su dizajnirani da drže do zlostavljanja ipak topline liječenje koje jača ili ćudi ih . Da biste dodali dodatni zahvat unutar cementa čvora , mnogi od cementa nokti su dizajnirani s utora na osovini da im pomogne zadržati stisak na tvrdom materijalu .

Materijali

Cement nokti moraju biti teško . Oni su obično izrađena od visoke ugljika i pocinčanog čelika . Topline kaljenja povećava njihovu snagu i čini ih držati do zadacima za koje su namijenjene . Cement nokti su također gusta i kratka za dodatnu snagu , koja je idealna za učvršćivanje na hard ili čvrstim površinama . Najčešći noktiju materijal koji se koristi u drugim vrstama je željezo . Iako je još uvijek jaka , željezni čavli nemaju sposobnost upravljanja vozilima u cementu .
Veličine

Poput ostalih noktiju , cementa nokti dolaze u različitim veličinama da stane sve vrste potreba . Zajednički promjer mnogih cementa i betona noktiju je između 1,7 i 5,0 mm duljine s rasponu od 16 do 50 milimetara . Varijacije na standardnih veličina postoje i za druge aplikacije .

Sidra

U cilju osiguranja cementa nokte u površinama koje su pribili u , ponekad ipribor poznat kao sidro je potrebno . Sidra se umetnuti u prethodno izbušene rupe i cementa nokti su hammered u korice poput sidra , što ih proširiti i dodao da se bolje prianjanje nego nokti inače bi se u zidu , podu ili drugog betonsku površinu .
< Br >

od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/carpentry/1016011424.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.