Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> stolarija >> Content

Kako pisar luk Korištenje letva

Izrada krivulje jeobradu drveta izazov koji se mogu rješavati na razne načine . Jedan od najjednostavnijih načina je da koristite letva, ili neki drugi mali komad drva , kao kompas za stvaranje još luk . Vi ćete znati koliko je velika u promjeru želite svoj ​​luk prije stvaranja slojnog kompas . Mnoge različite veličine lukova može biti stvoren pomoću jednog letvom . Nakonletva je postavljen ,scribing alat , poput šila , koristi se za praćenje luk na vaše material.Things morat ćete
Letva
mitra vidio Srpski traka mjera
Drill < br > Screw
Awl
pokazati više Uputstvo
Montažaletva
1

Izrežite komad drvene letve na dužinu s mitra vidio ; to bi trebalo biti nekoliko centimetara duži od promjera željenu luku . Koristite traku mjeru napraviti trag u središtu jednog kraja letvom . Koristite Rafter trg kako bi obilježili slojnog jedan centimetar u od kraja , u skladu je sa središnjom oznakom .
2

Mjera od 1 - inčni oznakeudaljenost od promjera luka želite napraviti . Napravite drugu oznaku na toj udaljenosti , okupljenih u širini letve . Izbušite 1/8-inch rupu na svakoj od dvije maraka .
3

Postavite lajsne na list šperploča ( ili nekog drugog materijala dovoljno velik da držite svoj ​​luk ) . Pogon jedan vijak kroz jednu od rupa , tako da drugi kraj lajsne se slobodno ljuljanje na vrhu materijala . Nemojte previše stegnuti vijak . To bi trebalo biti dovoljno za lagodan držite lajsne čvrsto na mjestu , a još uvijek dopušta da se slobodno ljuljaju .
ScribingArch
4

Fit šilo u rupu na kraj letve suprotnom vijka koji ga drži na mjestu . Povucite točku šilo uz površinu materijala , Laganim pritiskom na pisar površinu u savršenom luku .
5

Stvaranje unutrašnjost , paralelni luk na bilo debljine mjerenjem u odprvog šilo rupa i bušenje sekundu . Namjestite šilo kroz rupu i povucite ga zajedno njihanja letvom u novom rupu , scribing savršen luk , paralelno sprvom mjestu.
6

Uklonite vijak kadluk završi . Letva se može ponovno koristiti za stvaranje lukove bilo promjera jednostavnim bušenjem još jednu rupu na ispravan mjerenja .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/carpentry/1016067694.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.