Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> stolarija >> Content

Alati za izgradnju po stepenicama s Rails

Stepenice tračnice služe važnu funkcionalnu svrhu, a pojavljuju se kao zasebna dekorativni element . Dakle , stolari koristiti oba kvalitete ručnog alata i električnih alata kako bi se osiguralo da stepenice željeznički sustavi su i jaki i atraktivni . Newels , rukohvati i balusters su primarni sastojci stubišnog ogradu . Izraz Newel odnosi na debelom post koji podržava rukohvat na njegovu kraju i balusters na tanjim postova koji podržavaju rukohvat ispod . Iako mnogi ogradu projekti zahtijevaju samo rukohvate ,sveobuhvatan skup alata stolarije priprema do-it -yourself graditelj izgraditi sve dijelove stepenice ograda sustava . Mjerenje i izgled
Spirit razine ukazuju horizontalnu i vertikalnu orijentaciju prema poziciji balon unutar bočice tekućine ispunjen .

Stvoriti atraktivan , čvrst ogradu instalacije, stolari moraju točno izmjeriti i izgledželjeznički sustav je komponente. Metar ne mjeri samo potrebnu duljinu rukohvati i visinu postovima , ali i pomaže stolari odrediti lokaciju za podršku sidra za zidnim tračnice . Stolarska trgovi, poput kombinacije trgova i aero trgovima , omogućilo stolari nokautirati i ravne i pod kutom linije za posjekotine i zatvarač plasman . Osim toga , libele uspostaviti savršeno horizontalne i vertikalne ravnine za poštanski plasman i željeznički podršku hardvera .

Fabrication Alati

Iako premanufactured ogradu dijelovi su široko dostupni , mnogi tesari izmišljati custom newels , balusters i rukohvati . Osim standardnih izgleda i alata za rezanje , stolari koristiti specijalizirane drveta alate za oblikovanje ukrasnih ogradu komponente . Stolari izvesti početni oblikovanje s ravnanje i jointers, koji precizno brijanje tankih slojeva drva iz odbora . Ručni alati, poput dlijeta , ili električnih alata, kao što su usmjerivači , obavljati dekorativnu rezbarenje, oblikovanje i stolarija . I ručni i strojni brušenje alati pružaju drvene ljestve i komponente s glatkom , atraktivan završiti .
Alati za rezanje

Stvoriti kutom rezove potrebne za ogradu instalacija , stolari koristiti ručnim ili power mitra pile . Priručnik mitra vidio se sastoji od mitra kutija i backsaw . Prorezi da crta strane slova C mitra kutija odgovaraju zajedničkim stolarije kutova , kao što su 45 - i 90 - stupnjeva kut . Željeznički materijal sjedi u središtu Mitra Box -a , a backsaw klizi između okvira u proreze za stvaranje točno pod kutom rezove . Stacionarni i općenito montirati na stol ili klupa , power mitra pile se sastoji od stana, stacionarne baze i podesivim nožem . Kut noža prilagođava u odnosu na pile bazu , čime stolara da brzo postaviti kut rezati alata za precizno mjeri .

Pričvršćivanje Alati

Instaliranje stepenice tračnice obično zahtijeva i alata za bušenje i čavlima alate . Stolari koristiti bušenje alate, kao što su standardne snage bušilica , kako bi bušotina kroz zidove za željeznički podrške sidra , stvoriti gnijezda za pluteja i rukohvata stolarije i voziti vijaka za učvršćivanje odvojenih komponenti . Probijanje alati omogućuju stolari instalirati dekorativni trim, Newel kape ili masku . Zajednički ČAVLIMA alati uključuju završiti noktiju oružje , završiti čekiće i noktiju seta . Nail setovi su male , metalni cilindri koji omogućuju stolari ručno " bušiti " Finish nokti ispod površine drva .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/carpentry/1016067744.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.