Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> stolarija >> Content

Kako Pričvrstite Hardwoods za beton

tvrdo i beton se često koristi zajedno kao građevinski materijal . Konkretne oblike jak, osnovnu razinu za nadstrešnicom ili palubi , adrvo pruža okvir i strukturu . Osigurati da sedrvo ne odlutati od betona znači da je na snazi ​​priključci morate usidriti tvrdo dolje . Boot - mount nakon sidro priključak koristi se kada je beton već izlio i postaviti . Nakon što je pomagač na tom mjestu kad ga montirati čini posao puno easier.Things što vam je potrebno
tvrdo mjesto
Boot - mount nakon sidro
Preporučio vijak i nokte za stil boot montirati
električni bušilica s karbida malo odgovara veličini vijak
Bijela vrpca Srpski markerom
može komprimiranog zraka
Disanje maske i zaštitne naočale
Carpenter razini
Hammer
Show More upute Screenshot
1

Odredite gdje jetvrdo post će se priključiti na betonu . Postavite čizmu na svoje mjesto i označiti betona gdjebolt hole će se bušiti . Izvadite čizmu .
2

Usporedite svrdlo na vijak , i zamotajte vrh malo gdjebolt završava s komadom bijele trake , tako da ćete znati da ste bušenih točnoduljina vijka .
3

Stavite na svoju masku za disanje i zaštitu očiju .
4

Drill u beton , zaustavljajući se svakih nekoliko sekundi u zrak betonska prašina s komprimiranim zrakom . Zaustavite kadabijela traka je u razini s vrhom od betona . Rupa treba biti na pravom dubini . Mjera s malim štapom i usporedite s vijkom .
5

Postavite nosač vrati tamo gdje je to ide .
6

Umočitevijak s malom količinom nit ljepilo i vijak u rupu da čvrsto drže gori na svoje mjesto .
7

Postavite tvrdo mjesto na brdo i osigurati da je visak pomoću razine stolara . Podesite ga s podmetača ispod post koliko je potrebno da bi se savršeno okomito .
8

Nail jedan čavao u na dvije suprotne strane , a zatim ponovno provjerite uteg . Ako se još uvijek drži istina , i dalje zakucati sve nokte u na sve četiri strane . Tvrdo nakon sada je čvrsto vezan za beton .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/carpentry/1016067747.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.