Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> stolarija >> Content

Sastojci u nafte DAP Drvo punila

Petroleum ili drva punila na bazi otapala datiraju lateks ili punila na bazi vode , a poznati su po svojoj trajnosti i kvaliteti završiti . DAP proizvodi plastičnu Wood bazi otapala punilo u širokom rasponu boja , od kojih svi imaju za cilj izgledati i ponašati kao pravi drvo kad se osuši . Svaki se može brusiti i bojati ili zamrljana . Postoji nekoliko sastojaka koji mu daju tih svojstava . Glomaznost agent

Drvo punila koristiti inertnu tvar popuniti prostor to će u konačnici zauzeti . Mnogi proizvodi koriste fino tlo silicij za to . Međutim , DAP -a Plastic Wood koristi od drvenih vlakana ili celulozna vlakna za tu svrhu .
Binder

uloga veziva je da se držite punilo zajedno i to u skladu s površina drva . U osnovi , ova seljepilo ili ljepilo kao tvar i ima mnoge iste sadržaje kao i ljepila i adheziva . Samo vezivo DAP -a Plastic Wood zapošljava uključuje smole , nitroceluloze , koji je u čistom obliku je vrlo lako zapaljivo .
Otapala

otapala su tekućine koje isparavaju kao proizvod suši , ostavljajući iza sebe samo krutu hranu popuniti praznine u površini drva . DAP -a Plastic Wood sadrži i alkohol a organski spojevi aceton, od kojih su oba otapala i oba od kojih stvoriti miris kao što su suha .
Hlapljivih spojeva Screenshot Screenshot

DAP -a Plastika drvo , kao i većina punila na bazi otapala , sadrži nekoliko hlapljivih organskih spojeva i zato dolazi s nekoliko zdravstvenih upozorenja . To su upozorenja o udisanja oba para i prašine , dodir s kožom i očima i produžiti i ponovljenog kontakta . Izvijestio zdravlje utječe u rasponu od jednostavnih iritacije kože na stalni mozga i oštećenje živčanog sustava . Osim toga ,proizvod i njegove pare izuzetno su zapaljivi dok se u potpunosti izliječiti .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/carpentry/1016067753.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.