Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> stolarija >> Content

Kako vijak u Stone

Umetanje vijak u kamenu je sličan umetanja vijak u drugim materijalima , kao što su drvo . Zbog tvrdoće kamena , međutim , hardier alati i vijci su potrebni . Prije svega , morate koristiti specijalno dizajnirane zidanje tiple u kamenu . Ti vijci su izrađeni od čelika i posjeduju otvrdnu teme koje reže na kamenu . To pomaže osigurati vijak u kamenu . Iako zidane vijci ponekad nazivaju konkretne vijaka , oni se mogu koristiti u materijalu kao što stone.Things morat ćete
zaštitne naočale
udarnim Screenshot masonerija svrdla
masonerija vijci
odvijač
pokazati više Uputstvo Screenshot
1

kupiti ili iznajmiti čekić bušilica , ako ne već vlastiti jedan . Električna bušilica neće biti dovoljan kod bušenja u kamen ili druge zidove . To je zbog činjenice da jeelektrična bušilica, dizajniran prvenstveno za bušenje u mekše materijale kao što su drvo , neučinkovita kod bušenja u kamen . Također , kupnju ili najam set zidanje svrdla .
2

Odaberite svrdlo koji je malo manji od promjera zidane vijka . Na primjer , ako koristite vijak koji je 1/4-inch u promjeru , morate koristiti malo 3/16-inch drill . Ako izbušiti rupu prevelik ,zidanje vijak neće čvrsto usidriti u kamenu . Pričvrstite svrdlo prikladno veličine do čekić bušilica .
3

Stavite na par zaštitne naočale kako bi zaštitili svoje oči . Dok bušenja , prašine i male čestice kamena mogu biti poslani u zraku . Dakle , pravilan oko zaštite jepotrebno.
4

Izbušite pilot rupu u kamenu pomoću čekić bušilicu . Ne stavljajte pilot rupu ili vijak na ili u blizini ruba kamena , kao što se može oštetiti ili ispucati kamen . Dubina pilot otvora treba biti približno ¼ inča veća od duljine zidane vijka . Izbušite jednu rupu pilot po zidane vijka . Ne, međutim , postavite vijke ili pilot rupe preblizu , jer može oštetiti kamen . Svaki vijak treba biti oko 10 promjera apart . Na primjer , ako koristite 1/4-inch vijke , one moraju biti odvojene od najmanje 2,5 inča .
5

puhati u pilot rupu da uklonite prašinu ili komadići kamena ostavio iza sebe po bušilicu . Prašina i male čestice dopušten ostanak u pilot rupu može ometati sposobnost vijka pravilno nit na sidru ili u kamenu .
6

Umetnite zidane vijak u pilot rupu . Koristite odvijač okrenuti zidanje vijak smjeru kazaljke na satu . Nastavak okreće vijak dok je u istoj razini u odnosu na kamenu ili na površini što god pričvrstiti na kamen , kao što je prozorsko zatvarača , klade ili ukrasna učvršćenje .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/carpentry/1016067902.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.