Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> stolarija >> Content

Kako postaviti klupi Lathe

Bench tokarilice se koriste za pretvaranje drvene dijelove . Tokarilice stvoriti cilindre od pravokutnih komada drveta , koji se potom mogu dodatno okrenuo stvoriti razraditi rad , uključujući i drvene zdjele . Klupa tokarilice se dostavljaju nesastavljen . Tailstock zbor , zbor headstock , krevet , alat za odmor i ostali dijelovi trebaju montaže prije nego što možete koristiti Strug . Osim toga , treba tokarilici instalacije , što uključuje ugradnju na klupu . Konačna postava uključuje uklanjanje mamuza centar iz vretena i ležaja centru od ovna . Upute Screenshot
1

Postavite krevet prema prednjem i lijevoj strani odgovarajućem radnom stolu . Radni stol bi trebao biti postavljen tako da je bilo promatrača, akorisnik, nisu u skladu s predenje chuck kadatokarski izvodi . Uključite krevet na svojoj strani .
2

Instalirajte navojem šipke u headstock i stavite headstock u krevetu pa sjedne u rupu tamo. Pričvrstite bilo koji hardver . Zatim uspravno tokarski stroj .
3

Umetnite poravnanje pin i instalirati alat za ostatak sklopa i rep dionica sklop . Osigurajte sve što je s hardverom . Postavite Strug na radnom stolu zavrtanjem ili ga vijcima dolje .
4

Instalirajte centre ih klizna u otvorima. Izvadite Spur centar iz vretena , tako da ga može koristiti s radnog predmeta . Koristite štap Centar za uklanjanje to učiniti tako da ga se stavlja u osovinu i dodirivanjem centar . Izvadite ležaja centar iz repa dionica ovna okretanjem ručnog kotača suprotno . Priključite Strug u prikladnu uzemljenu utičnicu .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/carpentry/1016067938.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.