Kako instalirati stol vidio sustav obrane

pile tablice mogu značajka više ograde koje se koriste za usmjeravanje drvo kao što ste ga izrezati . Štitnik vodiče prilikom RIP - rezanje i omogućuje vam da zadržite posao komad ravno , ilijevo i desno stol proširenje ograde dodaje svestranost pile . Instaliranje obje vrste ograde uključuje ih montaže te ih pričvrstiti na pilu . To možete učiniti kada početku montaže pilu ili što vam je potrebno su različite opcije . Upute Screenshot
1

Postavite štitnik navojaograda nositi u cam rupu dok je čvrsto . Zatim učvrstite ručicu pritezanjem matice ogradu glave . Podigniteogradu nositi prema gore , tako da sevratio spona postane potpuno proširena , a zatim stavite štitnik na stol pile , tako da sevratio spona pridaje prvi, a zatim prednji spušta . Push na ručku kako bi ga zaključali .
2

Instalirajte stol produžne ograde . Instalirajte zaključavanje ručice na produžni stol , a zatim staviti ograde na produžni stol . Podignite ogradu na mjesto koje želite , i zategnite ručice sve to sjedne na svoje mjesto.
3

Podesite produžni ogradu , ovisno o tome želite li da parati lijevo ili desno , ili s velikim ili malim radnih komada . Flip ogradu oko na stol da ga prilagoditi tako da sepreklapaju se u odnosu na nož za pravim - ripanje male komadiće ili lijevo - sjajna stvar velike komade . Za desnu izvrsno velike komade i lijevo - izvrsno male komadiće , flip ogradu papreklapanja je sa stola .

Kako otključati s pukla Chubb Ključ

Ne postoji ništa više frustrirajuće nego uzimajući ključ zapela u bravi . Chubb tipke su vrlo jaki , ali ako su deformacije ili zahrđao oni još uvijek mogu ugriz off , ostavljajući vas s neupotrebljiv bravu . U stvari ,brava se može spremiti u samone

Více >