Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> stolarija >> Content

Ručni alati za Molding

Molding jedekorativni rub ćete naći oko kuće . To je bilo na vrhu zidova ( krunu kalupljenje ) , sredini zidova ( stolica ograde ) ili na dnu zidova ( Baza /tepih lijevanjem) . Mnogi vlasnici mogu instalirati masku na vlastitu kao dio do-it - yourself projekt . Prednost ovog homeowner projekta je u tome što su potrebne za instalaciju oblikovanje samonekoliko osnovnih ručni alat . Čak i ako nemate tih alata trenutno , možete ih kupiti po relativno jeftinim cijenama . Tape Mjera

mjera traka jenajosnovnije alat potreban za prešanje projekata . Trebat ćete ga za mjerenje udaljenosti na zidovima na koje planirate instalirati oblikovanje . Najčešći duljina trakom mjeru prodao je 25 metara . Možete kupiti jedan koji više kako bi se mjeriti duge zidine točnije od zaustavljanja sredinom mjeru korištenjem kraću metar .
Podesivi kutomjer

podesiva odugovlači će vam pomoći izmjeriti kutove zidova . Mnoge sobe imaju unutar kutova u kojima dva ugla zadovoljavaju . U nekim prešanje projekata - poput kuhinjskih elemenata - možda ćete morati mjerenje vanjske kutove . Iako je lako povjerovati da su svi kutovi izgledaju kao da su savršeni za 90 stupnjeva ,podesivo protractor će vam pomoći da se osigura da je totočna procjena . Vi jednostavno trebate staviti zglob na uglu i krenuti s obje strane kutomjerom bi biti u ravnini sa zidovima .
Mitra kutija i Saw

mitru kutija i pila je čestonajlakši način smanjiti oblikovanje . Nakon što mjeriti masku , jednostavno stavite masku u mitra kutija . Okvir obično će imati tri mjesta: pravi kut , srednji i lijevi kut . Kutovi su na 45 stupnjeva, a na sredini na 90 stupnjeva . Prateće Mitra vidio obično ima manji zube set za sitnije posjekotina, često uvjet za prešanje .
Suočavanje Saw

Suočavanje pile vam pomoći stvoriti posebne rezove za prešanje . Imaju tanke oštrice koji zavoj jednostavno , tako da možete pratiti dizajn lajsne za spajanje komada zajedno na uglovima . Zubi postavljeni na suočavanje pile su prilično u redu ; to stvara iznimno glatke rezove , iako je često potrebno više vremena da se zapravo smanjiti oblikovanje .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/carpentry/1016068042.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.