Kako bušiti Cement Block zida

Ako je cement block zid u svojoj kući , postoji svibanj bitiprilika da ćete morati izbušiti u nju . Vi svibanj želite instalirati izvor napajanja ili možda će biti potrebno za pokretanje vodovodne cijevi ili električni kabel kroz zid . Koristeći pravo oprema ćeolakšati posao dovršiti . Električna bušilica koji se priključuje u utičnicu ima snagu potrebnu za bušenje kroz cementa blok . Posao je teže ostvariti s baterijskim pogonom drill.Things morat ćete
110 V električnu bušilicu
zidarstva svrdla,
Grease marker
Prikazati više uputa

1

Markcementni blok zid s dva protivnička igrača masnoću u mjesto gdje je potrebnarupa . Marker masti će biti lakše vidjeti od olovke ili olovke oznaka .
2

Instalirajte odgovarajuće veličine zidane svrdlo u chuck na kraju vježbe . Otvorite glava skroz s ključem dostavljeni ili u slučaju ključ - manje chuck , s vaše strane . Umetnite trg kraj malo u chuck i zategnite steznika .
3

Držite bušilicu pod kutom od 90 stupnjeva u odnosu na zid na mark masti . To će osigurati darupe bušite je ravno .
4

Nanesite stalan pritisak na bušilicu i stisnuti okidač . Držite se primjeni pritisak i drži bušilicu pod kutom od 90 stupnjeva dokmalo je sve na putu kroz zid .

DIY Cement Mixer Planovi

Kada se radi velikih građevinskih proizvoda kod kuće uključuje betona , što je pri ruci imati mješalica za cement oko zadržati cementa u povodljiv države i spasiti svoje ruke iz stalno miješajući izmišljotina . Možete iznajmiti mješalica za cement od

Více >