Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> stolarija >> Content

Dobro & Bad Kango Čekići

Milwaukee Electric Corporation alata , koji sebe naziva "industrija - vodeći proizvođač i tržište od teške uvjete , prijenosne električne električnih alata i pribora za profesionalne korisnike u cijelom svijetu , " proizvodi se Kango čekić bušilicu . Ako ste kupili Kango izravno od proizvođača ili od uglednog koristi električni alat tvrtke , a vi znate kako ga koristiti , ne postoji loša Kango čekić . Milwaukee Najbolji Kango čekići su Kango 545 S i Kango 500 S , koji su prodani od 2007 . Najmoćnije Drill

Kango čekić jekombinacija 5kg - klase i klesanje čekić . To se koristi za klesanje utora na zidne površine za električnu provod ili držite cijevi , popravak opeke zidovi , klesanje daleko stare pločice , uklanjanje betona ili morta komada , bušenje kroz - rupe za cijevi ili energetskih kabela i bušenje rupa za ugradnju snaga razvodne utičnice ili kutije . Milwaukee tvrdi da je njihov Kango čekić , s 1.300 W motor , jenajveća i najmoćnija drill na tržištu .
Značajke

elektronike iz Kango čekić lice precizna početna bušenja i /ili isklesavanje , funkciju zaključavanja - na za umor -free, kontinuirani rad , a Variolock dlijeta ( koji se može zaključati u dvanaest pozicija ) i sigurnosne spojke se zaštitio korisnika i čekić ako svrdla dobiti zaglavio . Ostale sigurnosne značajke uključuju kutnu kabel za napajanje koji sprečava lom i upuštenom gear prekidač koji štiti od ogrebotina ili sudara . To donosi između dvanaest i četrnaest džula energije za brzu penetraciju .
Najbolji Kangos

Glavna razlika između dva Kango čekići Milwaukee proizvodi je njegove ručke . Ravna ručka od Kango 545 S kontrolira velik okretni moment pri bušenju , dokpik ručka od Kango 500 S nudi veću kontrolu i držanje na različitim pozicijama klesanje i kutova . Oba čekići su jednostavni za rukovanje , čak i sa rukavicama , jer je njihova velika brzina prekidač , prekidač za brzo i prijem alat napraviti za dobar grip . Kad osjetljive materijale poput opeke, crijepa i starih zidina su izbušene , brzina bušenja i udarac energije može se smanjiti u soft- čekić modu .
Kango 950K
< p > Milwaukee također prodaje stariji model, Kango 950K . Ima prijem 21mm alata,ugrađenu razini motora s reduktorom , naizmjenično napona , kratke stanke od pune brzine bušenja , precizno bušenje i klesanje puštanje u pogon, i automatskim promjene brzine bušenja u praznom hodu situacijama ovisno po visini tlaka koristi . Ona ima sve metalne kućište reduktora , što poboljšava svoj ​​radni vijek , te se može uključiti i prilagoditi kutova do 360 stupnjeva , što čini za učinkovito , ergonomskim oblikom .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/carpentry/1016068122.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.