Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> stolarija >> Content

Kako popraviti ljepljiva ulaznih vrata

ulaz u vaš dom je značilo da se pozdravljajući , ali kad su se vrata drži da bi moglo osjećati kao dakući ne želi vas pustiti unutra spuštenih vrata , opuštenu dovratnik ili širi drva može biti razloga da vrata štapići u kadru . Učvršćivanje problem može bitijednostavan projekt , ali kod blanjanja vrata je potrebno, možete upasti u probleme . Planiranje drva ispravno vodi praksu . Koristite staro komad drveta vježbati glisiranje prije pokušaja na vrata frame.Things morat ćete
odvijač Screenshot Drill
3 - inčni vijka
zaštitnu traku
Kompas Screenshot Belt Sander
Carpenter trgu
Sealer
pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Otvorite vrata i provjerite šarke . Zategnite vijke na zglobni ako su labave donijeti vrata vratio na svoje mjesto . Uklonite srednji vijak zgloba , ako to neće zategnuti . Vožnja u 3 - inčni vijka za pričvršćivanje zglob na dovratak .
2

Draw dovratnik u kadriranje ispod bušenjem u 3 - inčni vijka na točke pucanja .
< Br >
3

Stavite komad zaštitne trake na rubu vrata najbliži dovratnik , trčanje komad skroz do vrata . Zatvorite vrata . Postavite kompas protiv dovratnik s olovkom odmaranje prema vratima rubu . Donesite olovku i kompas zajedno i pokrenuti ih vrata duž trake da bi 1/8-inch liniju .
4

ukloniti vrata iz okvira uzimanjem iz vijke iz šarki i uzeti vrata prema dolje .
5

Uključite brusilicom remen i pokrenuti ga na onoj strani vrata koji je snimao . Trčanje trakaste brusilice do linije , ali ne kroz njega ukloniti drvo koje uzrokuje vrata da se drže . Povremeno zaustavi brušenje i mjesto stolarska trg na vrata kako bi bili sigurni da ste vođenja brušenja rumenilo . Seal rub vrata sa sličnim mrlja i rehang ga .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/carpentry/1016068123.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.