Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> stolarija >> Content

Vanjski narezivanje Alati

Nekoliko vanjski rezanje navoja alati su danas na tržištu , od kojih su mnogi su dizajnirani kako bi bilo stvoriti vanjski navoj reznice --- često naziva i muški dio navoja --- ili koristiti vanjski navoj reznice . Vanjski rezanja nit jedio vijkom s sužen i može biti upletena u mjestu u unutarnje ili žensko , rezanje navoja . Drvo za narezivanje Alat

Ovo drvo nit rezanje alat jejedinstven komad opreme , jer se time omogućuje korisniku da stvori i vanjske i unutarnje drvene vijke teme . Ovaj drveni alat s velikim metalni alat za narezivanje na vrhu je dizajniran za stvaranje vanjske nit reznice nekoliko različitih dimenzija i sorti . Uključeno s alatom metalni rezač , kao i , kako bi se olakšala proces stvaranja reznice . Alat treba koristiti samo za izradu vijaka teme iz pojedinih vrsta šume , uključujući i bukve , trešnje i kruške drva . To se ne preporuča da se navoja biti izrađen od borovih ili hrastove šume .

EZ Lok navojem umetci

EZ Lok navojem umetci sujedinstveni za rezanje navoja alat , jer omogućuje standardnim alatima se mijenjati , tako da oni mogu umetnuti prilagođene veličine vanjske teme . Na primjer ,kupac može kupiti EZ Lok navojem umetak , još koriste standardne vježbu ili neki drugi standardni alat za instaliranje umetak , čime vanjske teme iz raznih veličina koji će se koristiti u zajedničkim projektima za domaćinstvo .
< br >
Tema chasing Dial

nit jurnjava brojčanik je još jedan alat koji se koristi za izradu vanjskih navoja reznice . Ovaj alat se obično koristi u radionica gdje navoji smanjiti na dnevnoj bazi . To nijealat koji bi trebao biti korišten od strane nekoga s malo ili bez iskustva , jer zahtijeva puno ručnog interakcije i strojeva za izradu vanjskog rezanje navoja . Međutim , s pravom znanja i iskustva ,nit jurnjava brojčanik jevrlo jednostavan , brz način za stvaranje vanjskog rezanje navoja .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/carpentry/1016068202.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.