Kako da izoštri Alati za rezanje

Ništa više frustrirajuće nego pokušava koristiti nož u kuhinji ili u radionici koja je previše dosadno da biste dobili posao ispunjavanja učinkovito . Srećom , ako imate nekoliko jednostavnih alata i zna što treba učiniti , možete izoštriti nož i čine ga kao nova , bez potrebe za kupnju dodatnih one.Things Vi ćete morati Srpski Sapun
Ručnik
četkom Screenshot ulju Screenshot Snaga brusilica , sliku ili brus ( za oštrenje kamen )
Prikazati više uputa Screenshot
1

Očistite nož je nož da biste dobili osloboditi od bilo prljavštine ili hrđe stvrdntuog na to . Akoprljavštinu i hrđu ne ispasti lako s sapunicom i svjetla ribanje , koristite oštru četku za uklanjanje preostale krhotine . Zaštitite svoje ruke i prste dok to radite , tako da ne bi rezati .
2

Odaberite oštrenje alata koji odgovara vašim potrebama i oštrenje razinu vještine . Brus , također poznat kao oštrenje kamena , najvjerojatnije će bitinajbolji izbor . To kamenje su jednostavni za uporabu i dolaze u nekoliko različitih razreda . Brusovi mogu koristiti samo o bilo tko da izoštri alata za rezanje, pogotovo onima koji imaju malo ili bez iskustva u takvim aktivnostima. Datoteka se može koristiti kao preliminarna oštrenje alata prije nego što krenete na finije zrno , ili ga se može koristiti na rezanje alate kao što su vrtne škare koje imaju velike lopatice i nužno ne moraju biti vrlo oštre ili imaju precizan oštricu . Snaga Sanders dobitiposao obavlja brzo na pravedan o bilo kojoj vrsti noža , ali treba se koristiti samo profesionalci ili pojedinaca s puno oštrica oštrenje iskustva . Snaga brusilica stvara puno trenja između površine oštrinom i nožem , itopline iz tog trenja može trajno oštetiti oštricu , ako niste oprezni .
3

Nanesite vodu ili ulje na nož ili oštrenje provedbu koristite . Trenja nastaje od oštrenje uzrokuje toplinu , kojivodu ili ulje pomaže da se smanji . Akometalne oštrice dobiva previše vruće ,toplina može uzeti živce iz nje . Ako koristite uređaj Sander , mokro oštricu barem svakih nekoliko sekundi . Ako koristite ne kreće površinu izoštriti nož poput brusa , možete kaput je u ulje ili vodu umjesto kontinuirano porinuće oštricu u njega .
4

Move oštricu uz oštrenje usluge u dugim, sporim , čak potezima . Počnite s grubljim površini i jednomoštrica je glatka , premjestiti na neku površinu, finije zrno . Ako ste pronašlioštrica ima nick u njoj , glatka ga s datoteke prije nego što se kreće na finije površine . Za svakih 10 ili tako udaraca prema vanjskom , glavni rubu noža , stavite jedan udar na manje ili unutarnjem rubu njega .
5

Držite oštricu prema svjetlu i pogledajte da li svjetlo reflektira od ruba . Držite oštrenje noža dok ne vidim odraz .
6

test koliko dobro reže . Ako je oštrica čini čisti rez , a zatim je na odgovarajući se izoštrio . Međutim , ako ga uhvati ili čini snags , morat ćete ga i dalje zaoštravanje dok se to ne dogodi .

Cinčanje procesa u Kini vs . Sjedinjene Američke Države

cinčanje , također poznat kao cinčanja , jeproces koji uključuje porinuće čelika ili željeza u cink - obogaćena električki nabijene rješenje . Proces dodaje premaz cinka , koji štiti proizvod od korozije . Iakoproces je sličan , Kina iSAD se razlikuj

Více >