Mrtvi Blow Hammer Specifikacije

Mrtvi puhati čekići su dizajnirani kao malome maljem . Čelnik mrtvog udarac čekićem se razlikuje od obične čekića . Mrtav udarac čekićem je puno teže od redovne čekićem , aliglava je osmišljen kako bi se uklonili oporavlja radnje koje redovito čekići može proizvesti . Mrtvi puhati čekići dolaze u različitim težinama i grip dizajna . Težina

Mrtvi udarac čekića dolaze u različitim težinama , ali većina će se kretati između 2 i 8 funti za ručni verzije . Mrtvi udarac čekića koji su teži od 8 £ bolje poznat kao maljeva i imaju duže ručke za smještaj težinu . Najveći dio mase nalazi se u glavi čekića . To pomaže da biste dodali silu na ljuljački kao uteg u glavu čekića će povećati brzinu dačekić udari objekt .
Handle

ručke mrtvi puhati čekići može biti kao osnovni samo kao štap zavarena na glavi čekićem , ili oni možda imaju razrađen hvataljke . Neki mrtve udarac čekića tvrde da imaju ergonomski hvataljke koje će ukloniti napetost i umor za korisnika . Duljina mrtvog udarac čekićem ručkom je obično između 12 i 16 inča . 16 - inčni ručka omogućujekorisniku da se udobno koristiti obje ruke da drže mrtvu udarac čekićem po želji .
Materijal

Mrtvi udarac čekića općenito su izrađene od profilirani čelik . To omogućuje čekića do potrebne težine bez dodavanja značajan teret na čekić . Neki mrtve puhati čekići izrađeni su s tvrdom gumenom glavom i rukovanje, te su pune pijeska do željene težine . Mrtvi udarac čekića koji su izrađeni od čelika i mogu biti prekrivena gumom kako bi se spriječilo bilo marring od površina kojeČekić je upečatljiv .

Apartman Carpet Zamjenski Zakoni

Stanodavci naplatiti stanarima polog nakon useljenja . Depozit pokriva popravke kao što su zamjena tepiha jednomstanar iseli . Stanodavci moraju osigurati kopije primitaka za stanare za stavke popraviti ili zamijeniti. Depozit Stanodavci legalno mo

Více >