Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> stolarija >> Content

Easy police Ideje

Svaki dom ima neku vrstu police . Police mogu poslužiti kao ukrasne akcentima po sebi ili kao mjesta za prikaz drugih ukrasnih predmeta . Oni također mogu vam dati potrebnu pohranu u ormaru ili ostave . Izrada police je jedan od najlakših zadataka za početnu handyperson , jer jenajveći dio zadatka uključuje ništa više od pukog rezanja . Također postoji nekoliko jednostavnih načina da ih objesiti . Screw - na vješalice

Moždanajlakši način za instaliranje police je zeznuti vješalice izravno u zid studs . Trebali biste koristiti vijke koji će prodrijeti klinac od najmanje jednog inča , što znači da bi trebao biti 1 1/2 inča ili više na račun za debljinu suhozidom . Pomoću libele osigurati instalirate vješalice na istoj visini , i voziti vijke s bušilicom . Većina vješalice imaju krivulju na kraju da se održi na police , tako da ćete morati odgovarati debljinu drva na prostoru između ove krivulje i zida .

Podesiva polica zagrade
< br >

Ako želite imati mogućnost za promjenu visine svojih polica , koristiti podesivih polica zagrade . Šipke i norme , imaju ureze jednako raspoređene duž svoje duljine , a posebno dizajnirani nosači kuka u udubljenja osigurati police . Instalirati standardne na površinu zida neposredno ispred izbočenja . Pomoću libele to visak , a zatim ga vijak u klinac . Instalirajte svaki sljedeći standarda na istoj visini na susjednoj klinac , a zatim spojiti u zagradama , tako da su na istoj visini . Stavite police na tipkovnici .
Domaći drvenih polica

nije to tako teško napraviti svoj vlastiti drvene police od otpadnog drva i šperploče . Izrežite aparatić od 2 - by - 2 ili 2 - by - 4 - inčni klade i pričvrstite ih vodoravno na zid , vozeći vijke u privjescima iza . Izrežite police od šperploče na bilo širini vam se sviđa , a zatim izrezati prednji aparatić dovoljno visoke da se proširi oko inča iznad gornjoj polici . Usjek prednje aparatić s ubodnom držati na policama , a zatim vijak kroz aparatić na policama da ih drže . Jednostavne drvene police ovako sudobar izbor za pohranu ili komunalno ormaru .
Jednostavno Display Rok

jednostavan drveni stalak može bitidobar projekt za handyperson s objekta s električnim alatima . Možete izrezati i oblikovati dvije glavne komponente, polica i potporu , s ubodnom ili pila . Napravite urez ili brazda , u podlozi sa stolom pilom i zalijepi na polici u ovaj utor , a zatim ga pričvrstiti vijcima s leđa . Pijesak i završiti jedinicu , a zatim izbušiti 1/2-inch rupa oko 1/2 inča duboko na leđima , razmak im istu udaljenost kao vijaka u vašem zidu . Vozite vijke u privjescima , zatim objesiti policu na vijaka .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/carpentry/1016068416.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.