Proizvodi za čišćenje DuPont Stainmaster tepih

DuPont proizvodi Stainmaster tepih , što jevrsta tepiha otporne mrlje i ostati čišći duže od drugih vrsta tepiha . Stainmaster tepih se od najlonskih vlakana koje su tretirane kako bi ih otporan na mrlje . Unatoč svojoj sposobnosti da se odupre mrlje ,tepiha i dalje treba redovito čišćenje zadržati svoj izgled i trajnost tijekom vremena . DuPont preporučuje niz proizvoda za čišćenje za korištenje . Vakuum

Kao i većina tepiha ,najbolji način da se zadrži svoje Stainmaster tepih čist je tako da je usisavanje . Prljavština i krhotine zarobljen u tepih vlakana može dosadno i discolor ga . DuPont preporučuje korištenje vakuum sa snažnim usisavanjem i čvrste udarnih barova koji četkom za tepih i besplatno prljavštine za uklanjanje .
Dezodorans

Možete koristiti tepih dezodorans na Stainmaster tepiha eliminirati ljubimac mirise ili druge mirise koje prodiru u vlakna i zadržati miris . Nanesite ih nakon usisavanja .
Soapless Čistači

za uklanjanje mrlja uzrokovanih opeklinama od cigareta ili drugim predmetima koji spali tepih vlakana , koristite soapless čišći . DuPont preporuča zasjenivši područje s denaturirani alkohol ili kemijsko čišćenje otapala za ukidanje mrlje daleko .
Deterdženta za pranje suđa , za vodu i meku krpu

Mrlje su gotovo nemoguće izbjeći na tepihu , pogotovo u visokim prometnim područjima . Kada se hrana ili piće obojiti svoj ​​tepih , DuPont sugerira koristeći mješavinu deterdženta za pranje suđa i vode s mekom krpom kako bi sigurno podići mrlju i očistite ga daleko. Otopina se sastoji od 1/4 TSP . Tekućina za pranje suđa u kombinaciji s 1 šalicu tople vode . Pokrijte mrlju rješenja i ostavite ga postaviti za pet minuta . Postavite mekanu krpu ili papirnate ručnike preko područja i pritisnite prema dolje s teškim tavi ili zdjelu za posluživanje kao težine . Dopustite da odstoji preko noći . Izvadite težinu i krpu u jutro i usisati područje za vraćanje tepihu izvornu teksturu . To može zahtijevati nekoliko aplikacija prijemrlja je u potpunosti uklonjen .

Stručni Parna Čistači

Za održavanje izgled i izgled vašeg tepiha na dugi rok , DuPont preporučuje da svoje tepihe profesionalno čistiti najmanje jednomgodišnje . Svjetlije boje tepihe potrebna profesionalna čišćenje češće , kao mrlje su vidljivije . Parna čišćenje , metodom vruće čišćenje vađenje vode , prihvatljiv za čišćenje ovu vrstu tepiha . Ostali profesionalni proizvodi za čišćenje koja DuPont odobri za korištenje na Stainmaster tepihu uključuju poklopac motora čišćenje, rotacijski šamponi i suhe pjenjenja praha .

Obrezivanje jednog inča Off barskoj stolici

klimavim nogama ilibar stolica to je previše visok je neugodno . Obrezivanje off stolicu nogu moglo bi vammalo nervozan . Previše obrezivanje dovodi do sve više i više rezanja , i prije nego su možda osjećate kao da sjedite na podu . Skraćivanje nogu

Více >