Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> stolarija >> Content

Kako zamijeniti baterije na Drill baterije

Tijekom vremena ,baterija u vašem akumulatorske bušilice istroši . Vježbe s dotrajalih baterija rade sporije od onih s dobrim baterijama , a na kraju su dati uopce . Zamjena baterija traje nekoliko minuta i dobiva svoju opremu spremni za posao . Kupnja pravu Drill baterije za svoje potrebe ; nisu svi baterije su stvoreni jednaki . Imajte na umu da je Ni - MH ili nikal-metal- hidrid baterije su punjive , i Ni - Cd ili nikal kadmij baterije nisu . Vaš bušilica može izvoditi s obje vrste . Upute Screenshot
1

Razmislite o tome što je važnije za vas prije kupnje bateriju : cijena i izdržljivost . Drill baterije dolaze u fiksnom rasponu veličina i ampera ( ponekad skraćeno Ah ) . Amper vam govori koliko dugo ćebaterija trajati . Prema Inside za obradu drveta, a 12 - volt baterije s 2,4 Ah će trajati dulje od jednog s 1,8 Ah , ali to će koštati više . Ako koristite bušilicu često , možda radije dugotrajnije Drill baterije .
2

kupiti paket zamjensku bateriju iz trgovine hardvera ili drugih prodavača . Ako niste sigurni što vam je potrebno napona , posavjetujte se sa svojim priručniku prije kupnje.
3

Pretvorite svoj bušilicu više, u potrazi za naslovnicu baterije . To je obično na dnu bušilicom . Potražite na strelicu koja pokazuje gdje objaviti poklopac baterije.
4

Push up na strelicu za uklanjanje poklopca baterije. Stavite poklopac uz vas .
5

Okrenite bušilicu više, tako da jestara baterija izvlači . Stavite ga na stol pokraj vas .
6

Uzmi novu bateriju izvadite iz ambalaže . Gurnite ga u komoru baterije , redaju pozitivne i negativne naboje pabaterija će raditi ispravno . Vaš drill trebao imati dijagram ili možete zapamtiti položaj stare baterije kada ga ukloniti .
7

Poravnajte pokrov baterijskog natrag u odnosu na kraj svog bušilica i gurnuti ga natrag na mjesto . Trebali bi čuti klik kada je ispravno je poravnat .
8

Pritisnite svoga izbušiti okidač kako bi bili sigurni da baterija radi . Vaš drill treba raditi kao i obično .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/carpentry/1016068445.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.