Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> stolarija >> Content

Problemi s Alder Wood Ormari

< p > Alder se koristi u građevinskoj industriji kao kućište sve namjene . Ona prihvaća mrlju lako oponašati druge tvrdog drveta , a zbog sličnih žitarica uzoraka , jeizvediv stand- in za breze ili višnje . Problemi povezani s johe temelje se uglavnom na njegovu mekoću i nedostatak karaktera .
Zlouporabe pregled < p > Alder je međunajnježnijim od tvrdog drva . Na Janka skali - koja stopa gustoću drveta - johe ima ocjenu 590. Za usporedbu , borova ima Janka rejting 540 , što johe samomalo teže . To može biti izgreban noktom . Hrast je običnonajkorišteniji od svih kabineta tvrdog drva , s Janka rejting 1290 . Alder drva neće držati do tinejdžere , djecu ili zlostavljanja , kao i većina tvrdo vrsta . Udubljenja su uobičajene na vrata ormara koji se zalupila previše teško . Pravilno brtvljenje i završna obrada može dodati izdržljivost na johe . Ako su djeca odrasla iodređeni iznos naknade se promatra , johe će zadržati svoju ljepotu već dugi niz godina .
Šperploča Zabrinutost Screenshot < p > Većina johe ormari imati barem neke johe šperploča u njihovom gradnja . Urođeni mekoća joha odnosi na trajnost šperploča . Alder šperploča je napravio s vrlo tankim listova furnira . Ova vrsta furnira je gotovo poput papira . Ekstremni mora se voditi računa da se izbjegne brušenje rupu u furnira ako gradi ili popravak je johe kabineta ; to je jedan od najčešćih problema koje su iskusili prosječnom drvodjelja . Drugi problem s johe šperploča živi s bojama . Alder šperploča često napravio sa nekoliko furnira sekcija . Rezultat je šperploče s tamnijim ili svjetlijim trakama na istom komadu . Razlike su ponekad kao dan i noć , s kontrastnim bojama na istom ormar ili vrata . Iskusni završiti radnici mogu ponekad ih uklopiti , ali to je gotovo uvijek vidljiva . Neke od razlika u boji ne pojavi dok oni obojeni , a onda što bude prekasno .
Znakova Greške Screenshot < p > Alder nedostaje široka , složene zrna obrasce hrast , jasen ili višnje . Na drugom kraju ljestvice , nedostaju veličanstven , ravno uzorke bijelog hrasta i mahagonija . Alder odgovara na mrlje lako , ali neki smatraju johe blag i bez karaktera . Iznimka od pravila je zapetljano johe , koji ima mnoštvo čvorova , kovitla i varijacije u boji , koja omogućuju rustikalni izgled ormara . Zapetljano johe ormari su privlačni , ali kasniji problemi s izloženim čvorova može biti problematično .
Sjena Učinak pregled < p > Alder može promijeniti boju na suncu. Također poznat kao & quot ; efekt sjene , & quot ; johe reagira na izravnoj sunčevoj svjetlosti . Izbjeljivanje od tvrdog drva nije neuobičajeno , ali joha je smeđe boje za početak . Čak iumjerena količina sunčeve svjetlosti mogu izbjeljivati ​​boju svjetliju nijansu . Ako neki predmet ili čak sjene ostaju na površini johe , kada je prisutna sunčeve svjetlosti , to može proizvesti sjenu koja ostaje na površini drva nakon što je objekt uklonjen . Učinak sjena nije neuobičajeno u tvrdog drva , ali uključujući šume johe , tikovine i višnje su više skloni da pate od njega nego hrast, jasen ili javor .
Vlage pitanja
< p > Stolari imaju utvrđeno da je drvo johenajstabilniji kadasadržaj vlage drva iznosi oko 12 posto . To obično je osušeno sušene , isporučio i napravio u ormarima na ovoj razini . Čak i ako bi mogli provjeriti razinu vlage u vlastitom domu , to nije uvijek moguće ga održavati . Klimatizacijski uređaji , grijači i vanjski uvjeti određuju vlažnost u većini domova . Alder može ispucati , Split ili odvojena kada previše suhi i proširiti , kada je vlaga previsoka . Svi tvrdog drva su podložne promjeni razine vlage , aliurođena mekoća johe čine ga više osjetljiv .
Skinute učvrsnice pregled < p > Vijci , nokti i ostali zatvarači imaju tendenciju da se svuku se lakše u johe nego u drugim tvrdog drva . Vlaknima poput zrna nema drži moć više značajnih uzoraka zrna . Iskusni stolari koristiti tečaj vijaka ili vijci s manje teme , kada se radi s johe za rješavanje problema . Nokti mogu povući labav bez odgovarajuće dužine ili kupnju . Ljepila obloženih nokti su poželjno prilikom izgradnje ormarića s johe .

od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/carpentry/1016133887.html
autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.