Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> stolarija >> Content

Razlika između drveta Rezanje Alati & amp ; Drvorez Alati

< p > Rad s drvom uključuje mnogo različitih alata . Neki se koriste za rezanje drva na komade , a ostali alati su uporaba izboriti trake ili komade drva . Carving alati su zapravo alata za rezanje . Rezanje alati imaju barem jednu nagnut ( beveled ) površinu koja čini stvarni rezanje . Poznavanje razlike u rezanje i rezbarenje alata će vam pomoći dobiti posao učinio pravu .
Veličina pregled < p > Drvo dolazi u mnogim debljinama i veličinama . Da bi se mogli smanjiti ove veličine ,alat za rezanje kao pile mora biti veći od rezbarenje alat . Carving alati su dizajnirani da se svuku tanke slojeve drva s površine , koji ne zahtijeva veliku oštricu . To znači da je rezbarenje alat može biti mnogo manji od alata za rezanje koje koriste velike površine da ide ravno kroz šumu .
Blade
< p > Pile imajurezanje dio oštrice ( zubi ) okrenut prema dolje s ručkom , gdje je održan u cilju smanjenja ravno u drvo . Rezbarenje alati imaju izoštriti kosina na kraju noža . Na ovaj način , možete gurnuti nož kroz gornjem dijelu drva , uklanjanje malih komada odjednom . Položaj rezanje dijela noža jeglavna razlika između rezanje i rezbarenje alat .
Handle
< p > Rezanje Alat ručke su velike za smještaj težinu i snagu alata kao što se smanjuje u drvo . Ručka poravnava funkcije , tako da je gura prema dolje u drvo , držeći nož okomiti na drva . Carving alat ručke su manji , jer je potrebno manje snage . Sa ručkom na suprotnom kraju sekcije rezanja ,ruka automatski gura funkcije prema naprijed .
Orijentacija
< p > Osim usmjerivač , koji može biti irezač i klesar , orijentaciju alata ' je najlakši način za reći ono što su za . Napravite šaku oko drške alata i neka tvoja ruka ukazuju dolje . Akooštrica okrenuta prema dolje , to jealat za rezanje . Akooštrica suočava okomito na podu , onda jerezbarenje alat . Svi rezni alati - Powered ili ručno - točka na zemlju
.
od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/carpentry/1016133888.html
Prethodna:
Sljedeća: No
autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.