Kako procijeniti T - Bar stropova

T - Bar stropovi , najčešće se spominju kao ispali stropovima , izrađene su od greda s presjekom nalik T. izgraditi T - Bar strop , morate odrediti koliko materijala što je potrebno u smislu od maintee , crosstee i zidnih plijesni komada . Online kalkulatori olakšavaju procjenu količine materijala potrebnog za izgradnju svoje T - Bar stropove . To je ono što vam je potrebno
traka mjera
Graf papira
olovka
pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Izmjerite duljinu i širinu prostorije u kojoj želite instalirati T - Bar strop , koristeći traku mjeru . To radi za standardnu ​​sobu . Ako je vaša soba ak - oblika i uključuje alcoves ili druge kutke , morat ćete mjeriti svoj boravak u dijelovima . Koristite milimetarskom papiru nacrtati oblik svoje sobe . Ako je vaša soba uključuje zaljev , na primjer , podijeliti zaljev od ostatka sobe . Izmjerite duljinu i širinu zaljeva , a zatim izmjeriti duljinu i širinu ostatka sobe .
2

Otvorite bilo koji web-preglednik i idite na online T - Bar kalkulator . Besplatne online T - Bar kalkulatore su Arrlin.com i Newceilingtiles.com .
3

Unesite duljinu i širinu svog boravka u odgovarajuća polja i pritisnite " Enter ".

4

Zapišite rezultate koje vidite u " Maintee ", " Crosstee " i " Zid " Mold polja . Broj u " Maintee " terenu pokazuje koliko komada stopala napajanje koje je potrebno . Broj u " Crosstee " terenu pokazuje koliko komada crosstees vam je potrebno . Broj u "Wall Plijesan " polje pokazuje koliko komada zidnih plijesni trebate .

Kako pokriti točkica Strop Ater Novi Potkrovlje izolacija

Nakon izolacije zrak u potkrovlju će pomoći kako bi vaš dompuno toplije u hladnijim mjesecima , ali to također može biti vrlo teško na stropu . Ako nemate adekvatan pristup potkrovlju , poduzetnici će obično izrezati rupa u stropu puhati izolaciju pr

Více >