Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> strop Popravci >> Content

Pribijaju sam strop pločice Up : Što mogu koristiti za skrivanje šavovima

stropne ploče obično imaju dodatni usne koji će vam pomoći sakriti šavova između pločica , ali to ne mora uvijek biti slučaj ? . Ako niste bili plaćati pozornost na ove usne , ili vaši pločice jednostavno nisu imali tu mogućnost, vi ćete biti lijevo s strop koji ima vrlo vidljive šavova . Postoji nekoliko načina na koje možete ispraviti tu pogrešku . Taping šavovima

Ovisno o materijalu od stropnih ploča , možete vrpcu nad svim šavovima sa zajedničkim trakom i sakriti traku sa zajedničkog spoja . To će raditi najbolje s akustične stropne pločice i ne limenim pločicama osim ako namjeravate slikati spoj kako bi se slagala boje kositra . Trčanje vrpcu između šavova stvoriti pečat , a zatim nanesite vrlo tanak sloj zajedničkog spoja za pokriće vrpcu i ispunit na području između šavova . Pijesak je glatkom kad se suši , a to bi trebao skrivati ​​svoje šavova .
Brtvljenje šavova

kositra ili dekorativnih stropnih ploča , skrivajući svoje šavova će biti malo više problematičan . Najbolje rješenje je da se ovdje kupiti tonirana katranizirati i pokušati boji utakmicu što bolje možete. Stavite katranizirati u brtvljenje pištolj i umetak šav popuniti prostor u. Možete traka od pločica , ako ste zabrinuti zatvorene pukotine dobivanje na njih . Ugladiti katranizirati s dna žlicom kako bi ga čak i izgled .
Skrivanje šavovima S Tekstura

Ako vaši šavovi su vrlo vidljivi i ste koristili zvučnu crijep ili sličan materijal , možete slikati preko stropa s raspršivačem teksture . To zahtijeva iznajmljivanje lijevak i da će rezultirati u izgled kokice strop . To je definitivnotehniku ​​koristiti samo ako su šavovi su doista loše, a vi ne želite ići na napor ili trošak zamjene cijelog stropa .
Pogriješi rad
< br >

Umjesto da pokušavate sakriti svoju pogrešku , možete ga zagrliti tako da se pretvara u umjetničko djelo . Kupnja rešetke materijala i izrezati ga na trake da stane preko loših šavova . Boja je iste boje kao i strop pločice za tonski učinak . Za odvažnim i umjetničkog kadra , međutim , boje trakekontrastne boje . Nail ih na svoje mjesto u između pločica . Sada imate umjetničko djelo koje dodaje vizualni interes dok camouflaging svoju pogrešku .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/ceiling-repairs/1016011571.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.