Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> strop Popravci >> Content

Kako popraviti Sheetrock zid koji dijeli sa stropa

Drywall jenajčešći materijal koji se koristi za zidove i stropove u stambenu izgradnju . Jedno od područja koje je najvjerojatnije da će trebati popravak je između zidova i stropova . Rješavanje od kuće ili pogrešaka tijekom gradnje može uzrokovati ove zglobova odvojiti , ostavljajući ružne ispucati . U mnogim slučajevima možete popraviti pukotine i učiniti vaše zidove i strop izgleda kao nov . To je ono što vam je potrebno
Drop platno Screenshot korak ladder Screenshot Utility nož
suhozidom zajednički spoj
lopatice Screenshot, brusnim papirom Screenshot Spužva
Paint
Show Više Upute Screenshot
1

Move bilo namještaja ili draperije koje su ispod površine , gdje ćete raditi . Stavite drop krpu ispod i poziciju svoje ljestve , tako da možete doći do pukotine .
2

Umetnite skalpelom u pukotinu i proširuju pukotine na oko 1/8-inch . Koristite skalpelom da uklonite sve komadiće suhozid ili drugih otpadaka iz pukotine .
3

Nanesite joint spojcrack s lopatica za izglađivanje , pritom zajednički spoj u pukotinu , a zatim zastavicama iz ostatka kako bi se omogućilo da prijelaz pukotinu i zida . Nekasmjesa dobro osušite .
4

Pijesakskrpan područje s finim brusnim papirom dok ne bude glatka na dodir , pa čak i sa ostatkom stropa i zida . Ovaj proces može stvoriti puno prašine - možda želite nositi masku
5

obrišite područje koje smo radili na i zid ispod , s vlažnom spužvom na . uklonili višak prašine . Boja područje kako bi se slagala svoje okolnih stropove i zidove .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/ceiling-repairs/1016011681.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.