Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> strop Popravci >> Content

Najučinkovitiji čistiju za Positive umrljan stropovi

Dim cigarete mrlje su vrlo teško ukloniti , osobito iz nezgodnom /nezgodno površini poput stropa , jer su sastavljene od sitnih čestica , kao i kapljice ne vodi topljivih kemikalija . Najučinkovitiji čistač za ovaj problem ovisi o vrsti stropa . Akostrop neporozan ,otopina za čišćenje trinatrij fosfata tekućine može se nanositi spužvom grimase . Ako , međutim ,strop je porozna , vaš najbolji kladiti se će se zvati u čišćenje profesionalci ili zamijeniti površinu . Opće informacije

citrat ( TSP ) je općenito dostupna kao bijeli prah granulama . To jevrlo moćan neotrovan i čišćenje koji se obično koristi za čišćenje zidova prije bojanja . TSP je široko dostupan u slikarstvu opskrbu ili veće home poboljšanje dućana . To ga čini vrlo osnovni rješenje ; pH od 1 posto rješenje trinatrij fosfata je 12 .
Koristi

Možete koristiti citrat rješenje za uklanjanje oba dima mrlje i dugotrajan miris dima . Snaga trinatrij fosfata leži u njegovoj sposobnosti da se razbiti ulja i druge spojeve koji su netopljivi u vodi . To saponifikacija omogućujerješenje lako ukloniti dim mrlju . Ona također pomaže da se eliminiraju mjehurić samo kroz ikakvih trajnih mrlja putem novih slojeva boje .
Upozorenja

citrat je oštar priroda čini nešto opasno neoprezan korisnik . TSP ne smiju se koristiti bez odgovarajuće zaštitne opreme . Maska za lice i odjeću koja pokriva većinu tijela se preporuča . Rukavice , čvrstu obuću i zaštitne naočale , kao ipokrivala za glavu su također potrebno zaštititi od slučajnog kaplje sa stropa . Bilo prolije na tijelo treba odmah isprati pod tekućom vodom . Ako slučajno proguta , ne izazivajte povraćanje . Odmah se javite 911 i kontrolu otrova .
Alternative

Ako TSP nijeodrživa opcija , postoje i druge opcije koje nisu učinkovite , ali mogu nositi svoje mrlje . Možete ukloniti čađu s kemijski tretirana spužvom . Magic gumicu za čišćenje spužve može se koristiti na malim površinama . Slaba amonijak ili soda za pranje rješenje moglo ukloniti tvoj dim mrlje . Iako su i oštar , amonijak i soda za pranje su puno blaži nego TSP ; Međutim , to također čini ih mnogo manje učinkovita . Kao posljednji izbor , možete iznajmiti profesionalni obnove uslugu .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/ceiling-repairs/1016068465.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.