Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> strop Popravci >> Content

Alati za spuštenog stropa

spušteni strop , koji se također spominju kao kap strop , često se koristi u uredima i trgovinama . Ova vrsta stropa je idealan , jer se lako može prikriti cijevi, žice i cjevovodi , dok još uvijek pruža jednostavan pristup posade održavanja . Spušteni stropovi ponekad se također koristi u podrumima , gdje je visjela suhozidom oko cijevi i kanala u strop može biti teško . Broj alata su potrebni za uspješnu instalaciju . Tape Mjera

mjera traka je presudno da ne samo da bi dobili odgovarajuću mjeru uz zid gdje jepad stropa će se objesiti , ali i da se ispravno mjeri svih posjekotina koje moraju biti izrađeni u metalni okvir tračnice koje držite strop pločice na mjestu . Traka mjere dolaze u različitim dužinama , u rasponu 12 do 100 metara , a trebala bi biti barem dok najduži zid u sobi .
Razina

prije nego što započnete ugradnju spuštenog stropa , obilježiti crte po zidu gdje se strop će ga zadovoljiti . Na primjer , ako jespušteni strop će objesiti 2 noge od pravog stropa , izmjeriti na zidu i nacrtati liniju uz sva četiri zida . Razina se koristi da provjeri liniju na zidu kako bi bili sigurni da je savršeno razini .
Stud Finder

pastuh tražilo jeelektronički uređaj koji se izvoditi uz zid i identificira gdje drvenih greda koje su iza zida . Ovisno o vašem specifičnom klinac tražilo , to će ili zasvijetle kada ste pronašli klinac ili emitira zvučni signal . Nađi sidro , tako da možete uloviti perimetru spuštenog stropa okvir u zid . Ako ne osigura okvir na stup,spušteni strop neće imati dovoljnu podršku .
Alati za rezanje

ručnim škarama , kliješta za žicu i korisnost nož sve potrebno . U ručnim škarama se koriste za rezanje bilo komada spuštenog stropa je metalni okvir željeznicom , dok su kliješta za žicu koristiti za rezanje žice na ispravnu duljinu . Žica visi od stvarnog stropa i montira na okvir željeznicom na različitim točkama pružiti dodatnu potporu . Uslužni nož se koristi za rezanje bilo strop pločice da stane , kao što je na obodu gdje je full - size strop pločice neće stati .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/ceiling-repairs/1016068500.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.