Specialty Alati za akustične stropne instalacije

akustičkog stropa jevrsta pad stropa koji je i zvučno izolirana . Ova vrsta stropa i radi u poslovnim zgradama , školama ili glazbenih sobama . Instalirati jedan trebat će vam i specijalitet i standardne alate , ali možete pronaći sve od njih na lokalnoj home poboljšanje ili hardvera dućan . Zaposliti pomoć kada visi spušteni strop . Studs

će prvo morati pronaći vijaka na strop . Morate se objesiti svoj ​​strop od drvenih ili metalnih vijaka kako bi se osiguralo da su paneli neće padati ili pada . Da biste pronašli svoje vijaka , koristiti klinac tražilo , što jeručni alat koji emitira glasni šum kada pronađe klinac . To obično ima tri ili četiri svjetla na to da se vrati od crvene do žute do zelene kao get bliže klinac . Obilježiti svoj ​​klinac s obje olovkom ili komad krede .
Laser Razina

Kada pronađete vijaka , morate stvoriti ravnu crtu koju će slijediti kada objesiti svoje strop pločice . Kupnja laser razini koji se montira na zid , i pucati iz lasersku zraku na prvoj klinac oznaka na strop i zid . Zatim , koristite olovku i redovitu razinu ili dugo ravnalo privući vašu liniju . Koristite zraku kao vodič . Također je potrebno ljestve za ovo djelo . Da li netko mirno ispod vas kao što bi vaš liniju . Također je potrebno razinu instalirati križ i glavne Tees . To su okviri u kojima baciš pločice .

Screw Oči

Screw oči imaju okruglu glavu da nisu u potpunosti ispunjeni , s jedne strane , i da ima vijak tijela . Možete koristiti te držati svoje ovjesa žice . Za pogon te u mjestu , možete koristiti odvijač očiju . Ovaj alat izgleda slično odvijača , osim da kuke na vijak oka , i gura u svoj zid . Ako ne imati jedan od tih alata , koristiti bušilicu za stvaranje rupa i onda samo vijak je vijak oči na svoje mjesto . Trebali bi uvesti tiple za njih i vaše t- vijaka . Izbušite rupe za vijke , a zatim koristiti čekić voziti sidra na svoje mjesto .
Zrakoplovstvo rcpa

Ovi alati suvrsta ručne smiku da možete koristiti kako bi ravna ili zakrivljena rezove kroz metal . Koristite ovaj alat za rezanje vaš zid kutova veličini . Zidne kutovi pridaju svojim zid studs i pomoći zadržati svoje Tees na mjestu . Morate smanjiti ove zidne kutova , tako da stane iza ugla .

Kako popraviti konjske dlake Žbuka Strop

Ako imate konjske dlake gipsane stropove u vašem domu , imate komad povijesti iznad tebe . Međutim , ponekad se ta povijest može pokazati koliko je stara je to . Konjska žbuka može ispucati zbog pomicanja u kući , ili širenje drveta greda iznad njega

Více >