Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> strop Popravci >> Content

Herbicidi Siguran za usjeve bundeve

Bundeva jenježna , topla - sezone povrća koja se prilagođava i na većini područja u Sjedinjenim Državama . Povrća ima različite koristi u kuhinji , uključujući pite , custards, kruha , keksa i juhe . Kao i sa svim drugim povrćem zdravih bundeve usjeva ovisi o pružanju odgovarajuće uvjete rasta i dobar kulturni menadžment koji uključuje kontrolu korova . Broj herbicida preporučuju za korištenje u bundeve usjeva . Curbit 3E

University of Kentucky Extension i Iowa State University je Armstronga za istraživanje i razvoj Farm preporučuju korištenje Curbit 3E za bundeve usjeva . Proizvod jeunaprijed pojavni herbicid na snazi ​​za godišnja trave i brojnim bjelogorične korova . Proizvod može uzrokovati štetu bundeve usjeva ako se koristi na mokru , grumen ispunjen zemljom ili prije jake kiše . Izbjegavajte korištenje iznad ili ispod tople kape , plastične malč ili red pokriva u području od bundeve i ne inkorporirati u tlo .
Command 3ME

Command 3ME je naveo kako je među "dobre" bundeve herbicida Sveučilištu Kentucky proširenje. Unaprijed pojavni herbicid učinkovito kontrolira rast malih rangiranim liščari i jednogodišnjih trava . Pročitajte naljepnicu proizvoda pažljivo odrediti točnu stopu primjene i mjere opreza . Koristite Command 3ME u srednjem područja redaka između plastike . Izbjegavajte uzimajući kemijsku ispod plastike
Sandea 75DF

Sandea 75DF kontrolira rast bjelogorične korov i šaš orah u bundeve usjeva kao što je preporučeno od strane Sveučilišta . Kentucky Extension . Unaprijed pojavni herbicid najbolje je koristiti na poljima bundeve nakon sadnje je završena , ali prije nego što se biljke početi rađati . Ako je kasno za to onda je sugerirao da pričekate dok usjev dostigne fazu od dvije do pet list . Pročitajte naljepnicu pažljivo za određene informacije u vezi transplantiranim usjeva .
Cilj 1.9EW

Cilj 1,9 EW je još jedan dobar post- pojavni herbicid za suzbijanje listopadnih i višegodišnjih širokolisnih korova u bundeve . Proizvod se može koristiti kao pre - transplantacije , preplant ili prije bundeve biljke početi rađati . Cilj 1.9 EW vrlo učinkovito na korov do 4 cm visok u aktivnom stanju rasta . Herbicid može se koristiti između okopavina , kao što je navedeno od strane University of Kentucky proširenje .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/ceiling-repairs/1016068662.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.