Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> strop Popravci >> Content

Kako to Utočište vode Oštećeni Strop

curi krov može brzo postati puno više od male neugodnosti . Čak i nakon što je krov popravljen ,nakon nje može istrunuti drywall na strop , stimulira rast plijesni , ili jednostavno ostaviti s gadan smeđe mrlje na strop . Jedno od rješenja je da se u potpunosti zamijeniti oštećeni suhozidom . Međutim , to bi moglo dokazati da se previše skupo i dugotrajno za prosječnog homeowner da se na što je jednostavan do-it - yourself projekt . Srećom , postoji drugo rješenje . Sljedeći savjeti pomoći će vam popraviti strop vode oštećena brzo i bez pomoći skupih professionals.Things što vam je potrebno
Bleach
sprej bocu
Hairspray
Stain blokiranje premaz
prikazati više uputa
Jednostavno rješenje
1

popraviti krov zaustaviti curenje .
2

sprej oštećeno područje s mješavinom 1 dijela bjelilo u 2. dijelova vode u sprej bocu . To će ubiti bilo kalup koji je prisutan , kao i započeti proces uklanjanja mrlja vode . Budite sigurni da bi to područje izuzetno dobro prozračivanje kako bi se spriječilo gušenje .
3

Dopustitepodručje potpuno osuši .
4

sprej redovito Hairspray nad oštećenog područja nakon što se osuši kako bi se pečat mrlju .
5

Koristite visoke powered premaz s mrlja - blocker slikati preko mrlje na vodi . To će dodatno zapečatiti strop , kao i pokriti ružne smeđe mrlje . Možete ga pronaći na lokalnoj hardvera ili boje trgovine .
ZamijeniteDrywall
6

Izrežite oštećenog suhozidom kako bi se otkrilo grede . Ako je šteta suviše ozbiljno , možda će biti potrebno zamijeniti ga s novim suhozidom . Prvi korak je uklanjanje vode oštećena sheetrock . Budite sigurni da ste pronašli bilo kakve žice koje mogu biti u strop prije donošenja bilo kakve rezove .
7

Hang Novi suhozid na strop vijcima ili Sheetrock nokte kako bi ga priključiti na grede i držite ga na mjestu . Budite sigurni da se točno izmjeriti prije uporabe se skalpelom ili suhozidom pilu za rezanje svoj ​​sheetrock veličini . Pobrinite se da se zamijeni izolaciju li ukloniti prije osigura novu suhozidom na svoje mjesto .
8

Nanesite tanki sloj zajedničkog spoja ili blatu za pokrivanje vijaka ili Sheetrock nokte , kao i zglobove . < Br >
9

Stavite komad suhozidom trake preko područja koje se primjenjuje zajednički spoj se . Sad stavite još jedan tanki sloj " blata " preko trake . To se obično naziva mudding i snimao . Koristite suhozidom nož kako bi se osiguraloblato je glatka .
10

Pijesak blato kako bi ga glatko . Sada ste spremni za texturize i /ili boje strop . Ti si to učinio . Nema više vode šteta !


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/ceiling-repairs/1016068903.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.