Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> strop Popravci >> Content

Kako popraviti teksturom strop

Kada popravak pukotina , mrlja oštećenja i ostale stropne problema na teksturom strop , morate odgovarati strop teksture kao dobro. Ako imate pravo alata , proizvode i neki umjetnički štih , to je prilično lako popraviti teksturom ceiling.Things što vam je potrebno
zaštitne naočale
Drop krpom Screenshot kit nož Screenshot Drywall šmirgl papir < br > suhozidom Sander Screenshot Suha smjesa
Stain sealer
sprej teksture popravak kit
teksture četke
Paint
kistova

Prikazati više uputa Screenshot
1

Prekrijte pod sa drop krpom prije rada na stropu . Struže daleko bilo oštećeni strop teksture oko popravka području sa kit nož .
2

Koristite brusilicom brusnim papirom na pijesku rubovi oko oštećenog područja .
3 < p > Uzmi kit nož i nanesite malu količinu suhozidom spoj na tom području. Napunite ga s glatkom sloju tog spoja, a zatim ostavite da se osuši .
4

Ponovno brusilice na tom području sve dok imate glatku površinu . Ako je to bilamrlja zbog oštećenja vodom zatim primijeniti mrlja pečat preko područja , a zatim ostavite da se osuši . To se može spriječiti curenje problema u budućnosti .
5

Re - teksture područje pomoću kit sprej teksture popravak . Postoje mnoge setove dostupni kao što su akustični ( kokice učinka) , izgled narančine kore , rasipanja i knock -downa koji bi se uklopili strop teksture . Pratite kit upute i prvi trening kako bi se postigla željeni učinak ; zatim početi raditi na stropu .
6

Ponovno je zamrljano stilu tekstura izgled primjenom suhozidom spoj na tom području, a zatim koristiti tekstura četke za postizanje utakmicu na okolne stropa teksture . Možete koristiti ovu metodu , ako ste u mogućnosti koristiti kit za ovaj teksture stilu .
7

prefarbati popravljao područje kako bi se slagala ostatak stropa . To bi moglo biti potrebno prefarbati cijeli strop osigurati savršenu utakmicu .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/ceiling-repairs/1016068910.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.