Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> strop Popravci >> Content

Kako Paint stropni ventilator

Nemojte izbaciti taj ružni stari stropni ventilator , obojiti ga umjesto. Ako vaš stropni ventilator je u dobrom stanju , a vi ne želite kupiti još jedan , slika jeizvrsna alternativa . Upotrijebite svoju maštu , idu divlje . Možete slikatistropni ventilator bilo koju boju želite ; podudaraju sobu , odgovara strop ili stvoriti potpuno novi izgled . Pomoću ovih savjeta će vam pomoći da se bojite stropni ventilator . Upute Screenshot
1

Odlučite što dijelovi od stropni ventilator želite slikati . Možete slikati samo lopatice ili oštrice i kućište . Ako želite zadržati kućište kao boja mesinga , trebat će vam različite boje nego za lopatice . Na primjer , ako želite zadržati mesing kućište i boje oštrice bijeli , morat ćete bijelu caklinu za krila i mjedene boje za stanovanje .
2

kupiti boje . Lak i puno trajnije od lateksa . Aparati stupnja emajl dolazi u sprej konzerve i lako raditi ; daje tvrdo i izdržljiv završiti . Bakar i mesinga boja u spreju je također dostupan u sprej konzerve za stanovanje . To je važno za pokrivanje otvora na kućištu prije nego što koristite bilo boje . Koristite traku ili karton za pokrivanje otvora na samom kućištu .
3

dobiti dodatnih stvari koje će vam trebati kada kupiti boje . Morat ćete boje maknuti , slikara traka, krpe i dropcloth . Vi svibanj također žele kupiti zaštitnu masku i rukavice . Također ćete morati novine pokriti radne prostore
4

Vedro prostor za rad na . ; koristite kuhinjski stol ili šalter za slikanje oštrice . Postavite novine na površini i stavite dropcloth gdjeboja u spreju može drift .
5

Isključite na stropni ventilator . Uklonite stropni ventilator lopatice s odvijačem i mjesta na zaštićenom području radnog
6

Tape novine na strop ako se slikati kućište . ; pobrinite se da pokriti dovoljno prostora za pokriće spreja . Pobrinite se da koristite slikara trake za zaštitu strop . Pokriti otvore na kućištu ventilatora s trakom ili kartona bi zadržali boju iz kućišta . Lagano pijesakkućište za grubo je gore ; ovo pomažeboje prianja na površinu . Obrišite prašinu s brušenja i boje kućišta . Nanesite nekoliko svjetlosnih kapute umjesto teških jedan kako bi se spriječilo kapanje i dati više jedinstven izgled .
7

Pijesak lopatice lagano i obrišite prašinu . Koristite soboslikarskih traku za masku od bilo kojeg područja koje ne želite naslikao . Uzdignuti oštricu off novinama tako da je stavljanje na cigle ili nešto što nije kao širok kao oštrice . Uzdizanje oštricu će držati oštricu iz pridržavaju novinama i učinit će to lakše okrenuti kada slikarstvo . Nanesite nekoliko svjetlosnih kapute kako bi se spriječilo kapanje . Okrenite se bojite naličje tek nakonpropeler ventilatora temeljito suha .
8

Skinite traku i novine , nakon što ste zadovoljni s poslom boje . Okupiti ventilator tek nakon lopatica i kućišta su temeljito suha . Vratiti moć do stropni ventilator . Očistite s bojom maknuti.


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/ceiling-repairs/1016068917.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.