Boju Piling oko moje kupaonice aspirator

višak vlage u kupaonici često dovodi do prianjanje boje problema . Akoboja guli oko ispušnog ventilatora kupaonica ,ventilator je vjerojatno ne radi onako kako bi trebalo . Ga zamijeniti ili ga popraviti prije ponovnog lakiranja strop kupaonice . Nepravilno Instalacija

Mnoge kuće da seispušni kupaonica fan nikada nije zakačen na ispusni vod i stoga se ne može proizvesti usisavanje potrebna za brisanje vlagu iz zraka . Višak vlage , u kombinaciji s težinom ventilatora na stropu površini , mogu uzrokovatiboja guliti oko aspirator .
Nedovoljna Suction

starenja ispušni ventilator može osigurati dovoljno usisavanje prikupiti vlagu iz kupaonice , ali ne dovoljno da nose vlagu iz sobe i kroz ventilacijski sustav . Dakle , vlaga se može nakupiti na stropu blizu ventilatora i uzrokovatiboja guliti .
Nepravilno Pripremljeni Paint Površina

piling boja oko vaše kupaonice ispušni ventilator može bitiprvi znak dacijeli posao boja će uspjeti zbog nepropisno pripremljene površine . Uvijek koristite plijesan otporan na primer , kada slikarstvo strop kupaonice i ne koristite lateks boju po bojama na bazi ulja . Visoka vlažnost zraka od većine kupaonice otežava slikarstvo pogreške , biloispušni ventilator radi ispravno ili ne .

Kuća Podizanje S betonskih stupova

Betonski stupovi se mogu koristiti za podizanje i razinu kuće . U nekim dijelovima zemlje gdje je tlo redovito prebacuje s obzirom na vrstu tla , imaju betonskih stupova u mjestu može pomoći stabilizirati dom i držati ga iz kretanje ili postaje neuje

Více >