Kako Cut kabela

Električni kablovi u kući može biti izazov za rezanje treba trebate preusmjeriti ili ih zamijeniti . Oni imaju teške vanjski nemetalnih plastični plašt koji štiti unutar žice . Unutarnje žice su obložene plastikom, osim u prizemlju žice , koji iako ponekad prekriven zelenom plastike , obično gola . Sami žice dolaze u različitim mjerila ( debljina) , a ovisno o njihovoj veličini odrediti kolikokabel je izrezati . Rezanje daleko je kabel je vanjski plaštevi provodi s kabelskom ripper , izgleda nešto poput kratkog dijela podijeljenog cijevi s oštricom na njegovu unutrašnjost . Sječivo je dovoljno smanjiti obloga je velik, ali ne oštetiti žice iznutra . To je ono što vam je potrebno
kliješta za žicu
pila za metal Screenshot Cable ripper
Prikazati više uputa Screenshot
1

Otvorite žice rezač ručkama i postavite strujni kabel između sjekač čeljusti na mjestu gdje treba rezati (postavite rezači za 10 - gauge žice ili manje ) . Čvrsto grip se rezač ručke i stisnuti ih zajedno zatvoriti čeljust i izrezati kroz kabel . Za kabele s žicama većim od 10 kolosijek , postavite kabel na ravnu površinu , odmoriti oštricu na pila za metal preko kabela na mjestu gdje treba rezati , i vidio kroz kabel dok se ne odvaja .

2

Gurnite kabel Sjajna stvar u odnosu na kraj kabela ( oštrica kraju prvog ) , kreće Trbosjek je oštricu uz kabel do mjesta gdje je kabel je vanjski plaštevi treba smanjiti.

3

Stisnite kabelskog Ripper je dvije Split sekcije zajedno pritisnuti svoju oštricu u obloga . Nastavak cijeđenje Sjajna stvar , dok ga vuče prema kraju kabela . Peel daleko je kabel je podijeljena vanjski plaštevi izložiti unutarnje žice . Odrežite opuštenu obloga žicom šikare .

Kako bi pojačali stupaca

premaloj ili oštećeni stupovi ponekad može biti ojačano s pojačanim čelika , poznat kao armaturu , izlio beton . Jačanje stupaca zahtijeva mnogo koraka , ali svaki zadatak je iz temelja jednostavan . Prije početka ovog projekta , međutim , izraditi p

Více >