Kako sajlom rasvjeta na transformatoru

transformatora daje niskog napona kabel rasvjeta izvor energije koja joj je potrebna . Transformator mora imativatima veći od ukupnog rasvjete kruga snagom koristi . Zbrojiti vatima svakog kabela rasvjete string za voltaže ukupne rasvjete KRUG -a , a zatim kupiti transformator s sljedeću najviša ocjena . Mnogi rasvjeta transformatori priključite u zidnu utičnicu , a drugi je teško podijeliti i poslati svoj prekidač. Kabel koji Rasvjeta je žice spojiti na transformatoru je niskonaponskih priključaka . Kabelska svjetla, ponekad nazivaju string svjetla , imaju i unutarnji i vanjski aplikacija . To je ono što vam je potrebno Pretraživati ​​Wire Strippers Pretraživati ​​Žičani priključke
kliješta Pretraživati ​​odvijač Stan - head
klemama
pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Odrežite transformatora je električni izvor . Akotransformator priključuje u zidnu utičnicu , izvucite ga iz utičnice . Ako transformatora je na visokoj su kabeli i poslati u prekidača , isključite svoj ​​osigurač.
2

Ispitati i odrediti transformatora niskog napona žica vrstu veze . Neki modeli transformatorske povezati s kabelskim svjetala s spojnice , neki koriste terminala kraka i neki imaju ponude, koje izgledaju kao kratke žice .
3

Izvadite 1/4 inča izolacije s krajeva oba kabela lakih žice sa žicom striptizete .
4

Pripremite krajeve kabela lakih žice . Akotransformator povezuje s niskonaponskih kabela lakih žice s zubaca, a zatim skliznuti ispravan stil žica konektor na gole žice i zategnite žica konektor od žice s kliještima . Akotransformatora koristi spojnice ili vodi , a zatim ostavite krajeve kabela lakih žica golom .
5

Priključiti kabel svjetlo žica na jednom od transformatora je niskonaponskih priključaka . Akotransformatora koristi zubaca kao niskonaponsku veze , guranje žica konektor na trna . Akotransformator ima spojnice , zamotajte goli kraj kabela svjetla žice oko terminala vijka i zategnite vijak terminala s odvijačem ravnog glave . Akotransformatora koristi vodi , vrtimo vodstvo oko kabela svjetla žice i osigurajte ih zajedno sa žicom maticom .
6

Pričvrstite drugi kabel svjetlo žicu na drugom transformatora veze niskonaponsku koristećiisti Postupak kao što je u prvom kabelskom blagi do transformatora veze . Kabelska svjetla i transformatori imaju izmjenjive niskonaponsku kablove .

Gable oduška Stilovi

Gable vents koristi za biti skriven na strane kuće , ali noviji arhitektonski projekti stavili zabata ispred kuće tako da zabata otvori postaliukrasne kao funkcionalni dio kuće Funkcija Gable otvori omogućuju topao i vlažan zrak izađe iz potkrovlja

Více >